Iako se Vanna u javnosti rijetko pojavljuje s djecom, a malo o njima i govori, u videospotu za njezinu novu pjesmu u glavnoj ulozi našla se kći Jana. Koliko mama Vanna i kći zapravo nalikuju jedna na drugu, zašto njezina djeca moraju poslušati i ocijeniti svaku pjesmu, ali i kako se nosi sa sve ozbiljnijom situacijom s koronavirusom doznajte u videu.

Galerija


Da pandemija ne može zaustaviti kreativnost, dokazala je Vanna svojom novom pjesmom, simboličnog imena "Puna memorija". Stihove i glazbu nove pjesme potpisuje upravo ona.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi

"Ako se ljudima ne svidi nešto što sam ja iz svoje glave izmislila ili iz srca ili iz neke kombinacije mogu samo reći ok, to znači da ti se baš ni ja ne sviđam kao osoba što je u redu. Možda se ni ti meni ne sviđaš", objasnila je Vanna.

Otkad je sve aktivnija kao autorica, svaku novu pjesmu obvezno moraju poslušati i ocijeniti njezina djeca, a po prvi puti u videspotu za ovu pjesmu pojavila se u glumačkoj ulozi njezina kći Jana.

"Stvarno najprije njima pustim što nekad nije bilo slučaj", priznaje Vanna.

Koliko su slične mama i kći vidljivo je u videospotu, a o svojih dvoje djece, Vanna rijetko govori u javnosti.

"Mama si samo onima kojima si mama, nisi mama nacionale, znam da je dominantan drugačiji pristup, ali nisam taj tip", otkriva nam pjevačica.

A nije ona tip koji će kukati zbog teške situacije u kojoj se nalaze glazbenici otkad nema koncerata.

"Ima puno profesija koje pate u doba pandemije, ali moram priznati da kreativna industrija možda čak pati najviše. Ali kad se krenemo buniti onda nas svi šamaraju što je, što vi, kome ste vi bitni. I tako je, mi nismo nikome bitni i bez nas se može još neko vrijeme", poručuje Vanna.

Nedavno je ova talentirana glazbenica proslavila 50. rođendan. Iako, kako kaže, uvijek gleda samo u budućnost, i s prošlošću je itekako zadovoljna.

"Naravno da sam zadovoljna, pa pogledaj me. Jesam super, sve je super, ali ljudi čime god da se u životu bave znaju da ništa nije pravolinijski. Bilo je promašaja, bilo je teških situacija, teških razočaranja i na kraju krajeva ne može čovjek reći, o baš se s vesljem toga sjećam. Sjećam se vraga, ali bilo je, sva sreća nek je bilo pa smo nešto naučili", zaključila je.

Možda će nas i ova situacija s koronavirusom nečemu naučiti. A kad napokon sve ovo bude iza nas, Vanna će svoje autorske pjesme objaviti na novom albumu. Jedva čekamo, i jedno i drugo!

"Ja bih rado rekla da će album slijediti jedna prekrasna turneja, ali to vam ne mogu obećati", izjavila je Vanna.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Prošetala u tangicama i otkrila zanimljive tetovaže: Ljepotica pobjegla u toplije krajeve i uživa