Skladna braća

Upoznajte sjajne borce: Braća Filipi na putu do vrha!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trenutačno najuspješniji dalmatinski boksač, Bepo Filipi, sprema se za žestoke okršaje na državnom prvenstvu koje počinje sutra u Zadru.

Predstavljamo vam boksačku dinastiju Filipi - tri moćna brata s Dugog otoka. Trenutačno najuspješniji dalmatinski boksač, Bepo Filipi, sprema se za žestoke okršaje na državnom prvenstvu koje počinje sutra u Zadru. Hoće li iz ringa u dvorani Višnjik izići sa zlatom oko vrata, otkrivaju on i njegova dva brata Šime i Toni, također sjajni boksači.

>> Hollywoodski glumac na bečkom balu zaplesao i valcer!

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte 21-godišnja splitska nada: Upoznajte borbenu Helenu Jurišić!

'Počelo je sve još prije pet, šest godina kad sam upisivao srednju školu, nisam znao koji ću sport izabrati i onda je otac rekao kao hajde, upiši boks i tako sam probao. Nakon 6 mjeseci postao sam kadetski prvak Hrvatske, brončani na Europskom, a kasnije i peti na Svjetskom prvenstvu', priča Bepo.

Bepo još čeka titulu seniorskog prvaka države. Na putu mu stoji pulski as Marko Čalić od kojega je nedavno na punte izgubio u Zagrebu, a za kojega, kaže ima spremnu taktiku. Što je još otkrio pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene