Iznenadio ih

Upoznajte mališane koji su rasplakali Halida

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Viktor i Marta dvoje je mališana koji imaju posebno mjesto u srcu Halida Bešlića.

Riječanin Viktor je slijepi dječak kojeg smo upoznali u akciji Nove tv 'Ljubav se dijeljenjem množi', kad je svojim prekrasnim glasom uspio raznježiti Rominu Knežić, voditeljicu središnjeg Dnevnika Nove tv.

Pogledaj i ovo Franka Batelić uživali na plaži Franka Batelić podijelila prvu ljetnu fotografiju svoje preslatke kćeri, a i snimka sina Viktora ukrala je sva srca!

Suze nije skrivao: Halid zaplakao u studiju

Zagrepčanka Marta je bolesna djevojčica, koja je rasplakala Halida prilikom gostovanja u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Svojom snagom i vedrim duhom ovo dvoje mališana osvojilo je simpatije legendarnog pjevača, koji ih je odlučio ugostiti uoči svog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Na nezaboravnu avanturu poveo ih je voditelj Dalibor Petko koji im je pokazao što se sve događa na jednom velikom koncertu. Alka Vuica pokazala im je pozornicu, slušali su probu Seje Sexona iz Zabranjenog pušenja, a onda je ulogu domaćina preuzeo glumac Enis Bešlagić. On ih je poveo do njihovog idola, Halida kojem su Marta i Viktor pojurili u zagrljaj.

Zajedno su otpjevali 'Iznad Tešnja' i legendarnu 'Miljacku'. Poklonili su mu pjesmice i crteže, a on njima karte za koncert. Kako je prošlo ovo dirljivo druženje, pogledajte u video prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene