Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Viktor i Marta dvoje je mališana koji imaju posebno mjesto u srcu Halida Bešlića.


Riječanin Viktor je slijepi dječak kojeg smo upoznali u akciji Nove tv 'Ljubav se dijeljenjem množi', kad je svojim prekrasnim glasom uspio raznježiti Rominu Knežić, voditeljicu središnjeg Dnevnika Nove tv.

Suze nije skrivao: Halid zaplakao u studiju

Vezani članci Viktor Orban (Foto: AFP) Viktor Orban pozvao desnicu da se ujedini i usredotoči na migraciju: "Kršćanska demokracija nije liberalna" Slika nije dostupna SPOJIO IH JE PRAMEN KOSE 'Mislila sam da je moj dio posla odrađen'

Zagrepčanka Marta je bolesna djevojčica, koja je rasplakala Halida prilikom gostovanja u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Svojom snagom i vedrim duhom ovo dvoje mališana osvojilo je simpatije legendarnog pjevača, koji ih je odlučio ugostiti uoči svog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Na nezaboravnu avanturu poveo ih je voditelj Dalibor Petko koji im je pokazao što se sve događa na jednom velikom koncertu. Alka Vuica pokazala im je pozornicu, slušali su probu Seje Sexona iz Zabranjenog pušenja, a onda je ulogu domaćina preuzeo glumac Enis Bešlagić. On ih je poveo do njihovog idola, Halida kojem su Marta i Viktor pojurili u zagrljaj.

Zajedno su otpjevali 'Iznad Tešnja' i legendarnu 'Miljacku'. Poklonili su mu pjesmice i crteže, a on njima karte za koncert. Kako je prošlo ovo dirljivo druženje, pogledajte u video prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook