Udijelio joj savjete

Unuka maestra Đele Jusića snimila prvu pjesmu, otkriva kakvu joj je karijeru za života predviđao djed

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Jusić - 1 Ema Jusić - 2 Ema Jusić - 3 Ema Jusić - 4 +0 Ema Jusić Galerija

Na hrvatskom estradnom nebu zasjala je nova zvijezda. Najmlađa članica poznate hrvatske glazbene dinastije Ema Jusić snimila je svoju prvu pjesmu.

Ema Jusić (22) potpisuje stihove svoje prve pjesme naziva "Dovoljna". Najmlađa unuka maestra Đele Jusića, ali i kći poznatog glazbenog para Paule i Đele Jusića Juniora ne skriva oduševljenje što se baš zahvaljujući njoj nastavlja glazbena dinastija Jusić.

Pogledaj i ovo Ibrica Jusić (Foto: IN Magazin) Adio maestro Slomljenog srca obitelj se oprašta od maestra Đela Jusića: "Ostala je velika praznina..."

"Je, nastavlja se. Nono je bio jako sretan što se toga tiče s obzirom da se ja dugo vremena bavim glazbom, mozda ne u javnosti, ali on je jako dobro znao. On je meni uvijek govorio - ja znam da ćes ti postići puno, ako ne i više od mene. Ja sam rekla da je to dosta teško, a on mi je samo dodao da zna što govori'', prisjeća se Ema. 

"Svaku pjesmu posvećujem njemu. Inače u slobodno vrijeme sviram klavir i svaki put kad sviram klavir, mislim si, nono, vidiš kako sam napredovala. Svaki dan kad uz vježbu napredujem, stvarno se često sjetim njega i nadam se da negdje gore sluša i da je ponosan'', govori Ema. 

Lijepa studentica odnosa s javnošću, koja pohađa i solo pjevanje u glazbenoj školi, svoj prvi javni nastup imala je upravo na koncertu u čast pokojnog none. Malo je reći da je svojom maestralnom izvedbom iznimno zahtjevne maestrove skladbe "To sam ja" sve ostavila bez daha, iako je, priznaje, imala tremu.

Ova mlada glazbenica kristalno čistog soprana prve glazbene korake napravila je još u vrtiću, u zboru koji su vodili njezini roditelji. Upravo oni, uz nonu, bili su joj najveća potpora na glazbenom putu. Još kao djevojčica počela je i pisati stihove.

Note Emine prve pjesme napisao je mladi talentirani hrvatski glazbenik s američkom adresom, koji je u New Yorku završio jazz akademiju. Ideja o suradnji rodila se na tulumu zajedničke prijateljice.

A koji god žanr odabrala, s ovakvim vokalnim mogućnostima, složit ćete s nama, Emu čeka blistava glazbena karijera.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene