Blistali od sreće

Kao iz bajke: Najpoznatija hrvatska plus size manekenka blistala u ulozi mladenke

Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) +0 Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer i Danijel Grlić nakon manje od godinu dana zaruka, izrekli su sudbonosno da i emotivno započeli zajednički život

U istoj crkvi u kojoj su se vjenčali njezin otac i majka, bez koje je ostala sa samo 11 godina, sudbonosno da izrekla je naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer. Mladenka i njezin odabranik, poduzetnik Danijel Grlić, blistali su od sreće.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Rado viđen gost Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba

Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) Foto: Screenshot/Instagram

Niti godinu dana nakon romantične prosidbe na dubrovačkom Stradunu, Lucija i Danijel stali su pred oltar u zagrebačkoj Crkvi svetog Blaža.

Nakon zaruka, emotivna Lucija istaknula je kako je na taj dan uz njih na poseban način bila i njezina mama. A njezino prisustvo osjećali su i na vjenčanju. “Apsolutno da. Svakim korakom smo je osjećali i imamo u sali stvari koje će podsjećati na nju i nećemo je pustiti nikad“, izjavili su novopečeni mladenci.

Ispred crkve mladenku je, gotovo na rubu suza od sreće, čekao njezin otac Željko koji ju je odveo do oltara. Uzbuđeni otac mladencima je poželio zdravlje, sreću, puno posla i ljubavi, a otkrio je i kako se uskoro nada unucima.

Za Danijelovo odijelo i Lucijinu vjenčanicu koja je laskala figuri prema kojoj je postala poznata, zaslužna je Ivana Bilić. U njezinu izradu utrošeno je čak 30 metara bijelog satena te kristalne čipke i perli. Mladenka je nosila i tradicionalne dubrovačke naušnice koje ju podsjećaju na kraj iz kojeg dolazi. 

Nakon tri godine ljubavi, vjenčanjem je počelo, kako su to mladenci na pozivnici naglasili, njihovo zajedničko putovanje u jednom smjeru. Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti im sretan put i mirno more.

 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

A kako je bilo na vjenčanju, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene