Predivno!

Crnogorski glazbenik omiljen u Hrvatskoj sve je raznježio prepjevom Oliverova Anđela

Sergej Ćetković Sergej Ćetković In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković +0 Sergej Ćetković Galerija

Za Sergeja Ćetkovića ne postoji virus koji bi ga zarazio lošim raspoloženjem. Iako, kao i mnogi, dane provodi sa svojom obitelji unutar četiri zida, kod njih smijeha ne nedostaje. Tako Sergeja imate priliku vidjeti kao kuhara, ali i u ulozi Ane iz Snježnog Kraljevstva.

''Dobar dan, jedan veliki pozdrav iz Beograda'', pozdravio je Sergej. 

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

I susjedna Srbija bori se s panedmijom koja je pogodila cijeli svijet. Poznati crnogornski kantautor s prebivalištem u Beogradu, već tjednima je, kao i mnogi, u izolaciji s obitelji. Unatoč još rigoroznijim mjerama koje je Srbija postavila u borbi s Covidom 19, Sergej je pozitivan. Savjetuje manje brige, a više uživanja:

''Budite kreativni, eto vremena na pretek, pa ga koristite za sve ono što vam fali u životu, ali na prvo mesto uvijek stavite porodicu. U ovim danima treba se okrenuti svojoj porodici i biti s njima non stop i nekako ih sačuvati od svega'', govori. 

I njegove djevojčice, školarke Lola i Mila, od kuće prate školsko gradivo. Mnogo je domaćih zadaća, vježbanja. Poznati tata, kada završe s obvezama, radi sve da ih oraspoloži:

''Od nekog časa kuhanja, neko takmičenje u slikanju i crtanju, lijepom pisanju, uglavnom pored svih tih domaćih zadataka kojih imaju jako puno, nađemo vremena za sve. Nekada damo i telefon u ruke čisto da su mirne i u kontaktu sa svojim drugaricama. I eto prođe dan'', priča pjevač. 

Ponešto od toga ''završi'' i na Instagramu, i sve pratitelje dobro nasmije:

''Internet nam je svima spas ovih dana. I ovaj naš balkanski humor pa se dobro nasmijem na razne fore i fazone koje možete vidjeti na društevnim mrežama, a čuo sam super vic. Kaže - ''vratio sam se kući neki dan, bio sa ženom do grada i kad smo se vratili kući, skinuli maske, vido sam da nije moja žena'''' prepričava. 

Ne bi Sergej bio Sergej da ne nađe vremena i za glazbu. U svojem kućnom studiju radi na onome što će, kada sve ovo prođe, veseliti mnoge:

''Nisam nikada svirao ovoliko klavir kao u posljednjih mjesec dana. Tako da eto prilike da ponovno naučim svirati klavir, da posložim stare tekstove, da vidim šta ću sa novim pjesmama, novi CD, uglavnom vremena na pretek, ali ne bacam ga uludo nego za neke dobre stvari'', objašnjava. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzika & Tekst : Hari Rončević Arr / Gitare / Video: @gorankovacicgoxy Jedna od meni najdražih pjesama velikog Olivera Dragojevića 🙏🏻. Uživajte

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on

Ovaj veliki obožavatelj Olivera Dragojevića, koji je na mnogo načina za Sergeja bio zaslužan da toliko zavoli glazbu, ovih dana je prepjevao i jednu od njegovih najljepših pjesmama:

U izolaciji uživajte u dobroj domaćoj glazbi, kaže Sergej. Zato i on sada vrijedno stvara. U njegovu slučaju, nijedan virus glazbu ne može zaustaviti:

''Kad sve ovo prođe, jedva čekam da prođe jer smo krenuli sa koncertima, I Zagreb i Split, a krenuli smo nekako na krilima dobre energije. I onda se sve u jednom trenutku zaustavilo, ali uvijek postoji ona tko zna zašto je to dobro. Možda se desi neka dobra pjesma dok se sljedeći put vidimo tako da budite strpljivi. I Bože daj zdravlja sa zajedno igramo i pjevamo'', kaže. 

Do tada, poručuje, ostanite pozitivni i budite uz svoje najmilije. 

''Hvala vam i veliki pozdrav svima. Ostanite doma, budi uz svoje, volim vas sve i vidimo se uskoro'', poručio je miljlenik domaće publike. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene