Tko se ne sjeća senzacionalnih uspjeha Anice Kovač, Branke Bebić i Fani Čapalije na svjetskim izborima ljepote devedesetih? Nakon toga kao da ljepota Hrvatica ne dolazi do izražaja u moru ljepotica iz cijelog svijeta. Sve do prije nekoliko dana...


Nesretni niz neuspjeha Hrvatica na svjetskim izborima ljepote prekinula je Jelena Katarina Kapa iz Trogira. Na izboru za Miss turizma svijeta u Venezueli plasirala se među 5 najljepših.

Vezani članci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života

Pa to stvarno zvuči super kad netko drugi kaže 'Wow, pa ti si među 5 najljepših'. Meni to isto imponira, ali, iskreno, još mi se nisu spustili ti svi doživljaji. Previše je to emocija. Konkurencija je bila dosta jaka. Mene je najviše bilo strah latino cura', otkrila je lijepa Missica.

Lijepa Hrvatica Jelena Katarina Kapa četvrta je pratilja Miss turizma!

Atraktivna 22-godišnja brineta od početka je bila jedna od favoritkinja. Vlasnik licencije Miss turizma Hrvatske, Boris Kosmač, sve je učinio kako bi se naša predstavnica istaknula u moru ljepotica iz cijeloga svijeta.

Lijepa Jelena inače je medicinska sestra, a sada ljepote Lijepe naše vrlo uspješno promovira u svijetu. U Venezueli je bila prava zvijezda. O tome svjedoči i video s njezina mobitela.

'Meni je to bilo šokantno. Malo smiješno, ali osjećala sam se na trenutke kao Justin Bieber. Ti klinci kad me vide, oni su jednostavno 'škrikali'. Škriču oni, a meni dođe da škričem skupa s njima. Što se događa?', otkrila nam je. Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook