Imamo se čime hvaliti

Top 5 nezaboravnih događaja koji su obilježili ovo vruće ljeto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Špica ljetne sezone na domaćoj obali sada je već iza nas, a s njom i najuzbudljivija događanja od kojih živne i najmanje mjesto na moru. Nakon što su naše kamere obišle sve najznačajnije ljetne destinacije, donosimo vam TOP 5 ljestvicu najzabavnijih događanja.

Peto mjesto na našoj listi zauzele su Elementarne čestice. Priča o predstavi s Dubrovačkih ljetnih igara doslovno je danima potresala domaće medije. Bila bi to samo još jedna u nizu kazališnih priča, da glumci i redatelj nisu odlučili iskoristiti najučinkovitije sredstvo za podizanje prašine na Balkanu - golotinju i bludne radnje! I to na sceni! Među publikom!

Pogledaj i ovo showbuzz Dodjela nagrada Pogledajte kako su se slavni proveli na Porinu te tko su pobjednici

Na četvrtom je mjestu Splitski festival koji je i ove godine protekao u znaku Petra Graše. Pjesma 'Moje zlato', na Prokurativama je osvojila nagradu publike, žirija i novinara. Prošlogodišnja uspješnica 'Uvik isti' proglašena je najslušanijom.

Koncert Marka Perkovića Thompsona pred više od 90 tisuća ljudi

Treće mjesto nas vodi u Knin, gdje je Marko Perković Thompson napravio ono što nijedna druga domaća zvijezda nije dosad! Okupio je gotovo 100 000 ljudi na svojem koncertu povodom 20. obljetnice Oluje. Thompson je po tko zna koji put podsjetio na ratni vihor iz kojeg je Hrvatska izašla kao pobjednik. I sam je glazbenik jedan od branitelja kojima možemo zahvaliti za današnju slobodu.

Drugo mjesto. Tridesetjednogodišnji Frano Ivković iz Brnaza slavodobitnik je jubilarne, 300. Sinjske alke, koju je osvojio s ukupno osam punata. Sinj se za jubilarnu Alku pripremao godinu dana. Ulicama su odjekivale budnice, a alkari su u punom galopu, s kopljem dugim oko 3 metra, pokazali svoje umijeće.

Split centar svita: 'Ovdje je živa ludnica, meni se to sviđa'

I napokon prvo mjesto!

Događaj ljeta bez premca ipak je festival elektroničke glazbe Ultra Europe koji je u Split privukao partyjanere iz cijelog svijeta. Najbolji party u Europi nitko nije želio propustiti. Zaštitni znakovi posjetitelja bili su cvijeće u kosi, zastave, fluorescentne boje, a za užarenu atmosferu pobrinula su se najveća imena elektroničke glazbe - od Chemichal Brothersa do švedskog dua Galantis.

Više o svemu saznajte u prilogu inMagazina

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene