Nikad im nije bilo bolje

Tony Cetinski otkriva detalje svog novog života u Opatiji: ''Supruga i ja živimo u 40 kvadrata''

Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 3 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski i Davor Garić Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) +0 Tony Cetinski (Foto: PR) Galerija

Tony Cetinski preselio se u Opatiju i otkrio da sa suprugom živi u skromnih 40 kvadrata, no da mu nikada nije bilo ljepše. Dubravka, naime, u Opatiji odlazi na terapije nakon moždanog udara i dobro se oporavlja. Tony je u biseru Jadranskog mora pokrenuo i svoju glazbenu školu u kojoj će mjesta biti i za one koji si to ne mogu priuštiti. Detalje je otkrio našem Davoru Gariću.

Tony Cetinski ispunio je svoj dječački san - otvorio je glazbenu školu.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

''Ponosan sam i sretan. Netko će reći, trebalo mi je 30 godina karijere da to napravim. Da, trebalo mi je, mislim da sam sad potpuno spreman na to i mogu kvalitetno odvojiti svoje vrijeme. Pazit ćemo da financijski paketi budu pristupačni većini. Imamo i opciju da ako postoje oni koji su talentirani, a ne mogu si to priuštiti, da ćemo raditi s njima bez obzira na to što si ne mogu plaćati školarinu'', otkrio je.

Dodao je da mu spomenuta škola i rad s djecom daju smisao životu.

''Nakon svih godina vidim da je ovo smisao svega što sam postizao do danas, a ne da sam ja bio velika faca i pjevao s nekima od najvećih svjetskih glazbenih imena'', rekao je.

Otkrio je i da se privremeno zbog škole preselio u Opatiju.

''Da, preselio sam se i to je prekrasno. Nitko to nije očekivao, nije bilo u planu. Obožavam svoj Rovinj i tamo pripremam neko svoje zadnje ognjište, odakle se, nadam se, više neću seliti. Ovdje supruga i ja živimo u 40 kvadrata i nikad nam nije bilo ljepše. Jednostavno, morate biti prisni kad ste u 40 kvadrata'', našalio se Tony.

Supruga Dubravka u Opatiji je na terapijama nakon zdravstvenih problema.

''Dobro je sve, od svega toga što se dogodilo, odmah po izlasku iz bolnice, na njoj sam primijetio da kao da je dobila neki stabilizator. Ne nervira se, zna da ne mora biti olimpijski pobjednik kad ide na trening, sve nekako umjereno i dobila je tu neku umjerenu crtu i to mi se sviđa. U svakom zlu ima neko dobro'', zaključio je Tony.

Krajem svibnja, točnije 30. svibnja, Tony Cetinski sprema koncert u zagrebačkoj Areni.

Što nam je sve otkrio, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene