Mi znamo sve

Vjenčanja, proslave i bolnice - tako je protekao buran estradni tjedan

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tony Cetinski velikim je koncertom u pulskoj Areni proslavio 25 godina karijere, košarkašica Antonija Mišura zablistala je u vjenčanici izgovarajući, a Maja Šuput uživa na Mykonosu.

On je 25 godina u vrhu domaće glazbene scene, a pritom je zaljubljen do ušiju. Čini se da Tonyju Cetinskom u posljednje vrijeme u životu teku samo med i mlijeko. Zaigrani dječak u tijelu četrdesetšestogodišnjaka velikim je koncertom u pulskoj Areni proslavio četvrt stoljeća karijere. Broj hitova, koncerata i obožavatelja ne zna, no neće zaboraviti duge crne uvojke s početka karijere.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

'Kolege me svaki put spuste na zemlju i opet dignu u oblake'

Zdravstveno stanje Arsena Dedića izrazito je zabrinjavajuće, poručili su izvori bliski poznatom glazbeniku. Arsen je već dva tjedna hospitaliziran u jednoj zagrebačkoj bolnici zbog sepse, nakon što mu je ugrađen umjetni kuk.

Zdravstvenih problema ovog je tjedna imala i Danijela Martinović. Oborio ju je napadaj vertiga koji se manifestira osjećajem slabosti, vrtoglavice i poremećajem orijentacije. Danijela je dva dana provela u bolnici, no brzo se vratila u formu i odjurila na zakazani koncert.

S liste najpoželjnjih hrvatskih udavača maknula se jedna od najljepših sportašica svijeta, košarkašica Antonija Mišura. 27-godišnja ljepotica sudbonosno DA izrekla je svojem dugogodišnjem dečku Marku Sandriću, a brojnim udvaračima srušila snove.

Nakon vjenčanja, drama: Tko ljuti Antoniju Mišuru?

''Zaslužila sam svaku sekundu'', napisala je Maja Šuput uz fotografiju na kojoj se u kupaćem kostimu pod baldahinima i s čašom finog vina u ruci izležava na plažama grčkog otoka Mykonosa. Teško je ne primijetiti da se Maja tamo često opusti do te mjere da pozira samo u toplesu.

Što se još događalo na estradnom nebu pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene