Tonči Huljić i njegov bend Madre Badessa održali su velik koncert u Lisinskom. Kako je dvorana bila rasprodana, dodavali su se stolci za sve one koji su ih željeli čuti.


Guštala je zagrebačka publika dva i pol sata uz pjesme Tončija Huljića i Madre Badesse. Pjevale su se nove pjesme ali i hitovi koje je Huljić stvorio s grupom Magazin.

Tonči Huljić otkrio zašto su sve pjevačice grupe Magazin bile plave

Vezani članci Petar Grašo - 2 Njih smo najviše puta vidjeli na Dori: Neki su došli do Eurosonga dok se drugima ipak nije posrećilo Pjesma Mare Luda - 4 Tonči u izdanju kakvom ga niste očekivali predstavio pjesmu punu emocija i najavio neplanirani album: "To je za moju dušu"

'Na početku mi je bilo Isuse, Tonči pjeva, Tonči pleše. Bio je genijalan. Super je bio koncert. Ne znam. Još sam pod dojmom, zato što Tonča nisam vidjela na bini od '96', kaže Jelena Rozga.

Dvostruki standardi: Jelena Rozga na meti zbog cipela vrijednih 8 tisuća kuna

Ugodna večer bila je i brojnim prijateljima i suradnicima. A podršku je Tončiju iz prvog reda pružila i obitelj.

'Pa nadala sam se da će biti dobro, zapravo uopće nisam sumnjala, zaista sam sretna, nekako mi se čini da smo svi ovde rojeni da nam bude lipo i da je sve bilo u nekom pozitivnom ozračju, puno ljubavi zajedništvu i svima nam je bilo lipo', rekla je Vjekoslava.

Kako je bilo na koncertu i čime je to Tonči oduševio publiku pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook