Teroristički napad

Progovorio o traumi koju je proživio - 'Cijeli auto poskočio od toga'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tomo in der Mühlen prije više od deset godina svoju je njujoršku adresu zamijenio zagrebačkom.

Iako mozda nekima njegovo lice nije izgledalo poznato, do popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', Tomo in der Mühlen, ima višegodišnje glazbeno iskustvo kao producent, ali i DJ, a u spomenutom showu je suradnju nastavio i kao član žirija.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastup koji oduševljava Maja Šuput pobijedila: 'Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi'

Nikako ne propustite show 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20 sati!

'Što se meni osobno jako dopalo je to sto ima taj faktor da nagrada ide u dobrotvorne svrhe i sto nema ispadanja to je generalno amo reć jedan vrlo pozitivan show i smatrao sam da je to nešto sto je potrebno u ovo doba ajmo reći našoj publici', kaže Tomo.

Iako je svoju njujoršku adresu prije više od deset godina zamijenio zagrebačkom, i dalje surađuje s inozemnim klijentima. O njegovoj uspješnosti u producentskim vodama i dugogodišnjem radu svjedoči i niz poznatih suradnika.

Radili smo sa ekipom 50 Centa jedan od njegovih singlova je naša pjesma, recimo ja sam producirao prije dvi godine skupa isto sa Baby Dooksom za Hall of Par.. Glumca iz Losta i Matrixa, za njega smo radili album', priča Tomo.

Iako će mu u lijepom sjećanju ostati druženje s mnogim poznatim glumcima, jednog se događaja nerado prisjeća. Naime, u trenutku rušenja blizanaca u New Yorku našao se na samom mjestu događaja.

'Ja sam ostavio ujutro Taru u školi i krenuo sam autom kući a cesta prolazi točno kroz ta dva Twinsa stao sam na prvom crvenom svjetlu kad je lupio prvi avion ja ga nisam vidio bio sam u autu leđima okrenut ali je cijeli auto poskočio od toga onda sam izašao vani iz auta i vidio sam vatru papire ovo sve kako leti .... Iz stana sam imao direktan pogled i vidio drugi avion ...', prepričava Tomo.

Cijelu Tominu priču pogledajte u prilogu in Magazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene