17 članova posade

Stigao jahtom dugom 62 metra: Vlasnik modnog carstva stigao u Hrvatsku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tommy Hilfiger oduševljen je onim što je vidio.

Otkad je svojom jahtom krenuo u krstarenje Jadranom, Tommy Hilfiger ne može sakriti oduševljenje. Vlasnik modnog carstva trenutačno sa suprugom boravi u Dubrovniku. Uživaju u otkrivanju uličica, obilaze crkve i neumorno se fotografiraju za obiteljski album.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

Vlasnik 250 milijuna dolara vrijednog carstva Dubrovnik obilazi u društvu druge supruge Dee Ocleppo Hilfiger. Odmor u Dubrovniku vrijeme je samo za njih. Sina, koji sada ima osam godina nisu poveli sa sobom, kao ni četvoro djece koje Tommy ima iz prvog braka. Par uživa u šetnjama gradom, a Tommy je prilikom razgledanja pokazao zavidnu kondiciju. Supruga, koja je petnaest godina mlađa od njega, jedva ga je stizala.

''Jako mi se sviđa tu. Jedan od najljepših gradova koje sam vidio. Sve sam uspio vidjeti i fantastično je, ali ostajemo tek nekoliko dana'', kazao je Hilfiger.

Par je u Dubrovnik stigao svojom 62 metra dugačkom jahtom. Na njoj uživaju u sedam kabina, a da im ništa ne nedostaje brine se 17 članova posade. Tommy očigledno puno vremena provodi vježbajući u fitnessu koji ima na jahti, a rado uživa i u jacuzziju na gornjoj palubi. Iako jahta ima poseban sustav stabilizacije kako bi boravak na njoj bio što mirniji uslijed nemirnog mora, Hilfigeri su se, kako izgleda uželjeli kopna. Tako su u Dubrovniku odlučili odsjesti u vili ispred koje su se usidrili.

''Odlučio sam doći jer svi znaju za Dubrovnik. Noć je tu predivna, mjesec je predivan'', oduševljeno je kazao.

Već u rujnu slavnog dizajnera očekuje New York fashion week na kojem će pokazati najnovije modele svoje slavne modne marke često inspirirane glazbom. Tko zna, možda u nekoj od idućih kolekcija, inspiraciju potraži u našoj baštini.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene