Potresena Tina Katanić vratila se u Hrvatsku i u društvu odvjetnika dala je izjavu policiji zbog eksplicitnog videa.


Seks skandal koji ovih dana potresa hrvatsku javnost dobio je nastavak u vidu nove snimke Tine Katanić koja se proširila Internetom. Naravno, vijest o snimci došla je i do odvjetničkog tima poznate manekenke, a mi smo kratko porazgovarali s Tininom odvjetnicom Tanjom Vranjican Đerek.

Poznate dame o seks skandalu: 'Ljudi su to dočekali na ružan način'

Vezani članci Slika nije dostupna Tina se vratila - I to u svojem najseski izdanju Slika nije dostupna Tinina noćna mora se nastavlja: 'Napustila je Hrvatsku, ne osjeća se dobro'

'Da, znamo da snimka postoji i imamo je, ali nisam je još pogledala. Naći ćemo se večeras da vidimo o čemu se radi iako su mi neki rekli da nije ni upola grozna kao prva', rekla nam je Đerek. Snimka se internetom počela širiti još tijekom vikenda, a radi se o istim ljudima koji su se pojavili i u prvom videu.

Inače, Tina poznaje svu trojicu, a Đerek nam je rekla i da postoji sumnja da joj je netko nešto podmetnuo u piće. Prvi korak bio je ukloniti sve sporne sadržaje iz portala u regiji.

'Za razliku od domaćih news portala, neki su portali u regiji objavili i snimku i screenshotove. Međutim, nećemo morati ulaziti u pravne procedure budući da su sporni sadržaj uklonili nakon što smo ih zamolili da to učine', priča Đerek i dodaje: 'Sljedeći korak je utvrditi je li snimatelj proširio snimku i možemo li oduzeti sve eventualne snimke'.

Pogledajte cijeli video u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook