POGLEDAJTE VIDEO

Thompsona s tribina bodrio i bivši general Mladen Markač!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ledena dvorana Doma sportova bila je ispunjena do posljednjeg mjesta . Kako bi bili dio pjevačevog glazbeno-scenskog spektakla, pristigli su iz različitih krajeva Hrvatske.

Zagrebački koncert, u sklopu svoje turneje naziva "Ora et labora", Thompson je neslužbeno posvetio oslobođenim hrvatskim generalima. Na tribinama Doma sportova koncert je pratio i bivši general Mladen Markač. Prepuna dvorana odzvanjala je Thompsonovim hitovima, a zbog baklje koja je zapaljena u publici, pjevač je na trenutak zaustavio koncert.

''Ne daj Bože da se nekome nešto dogodilo, da je ta baklja završila negdje na nečijem tijelu. To bi bilo ružno, to bi bilo opasno. Ja to činim kad god se netko usudi zapalit' u dvorani, ja zaustavim obavezno to'', rekao je Marko Perković Thompson.

>> VIDEO Thompson napravio spektakl, na koncert stigao i general Mladen Markač

Pjevač nam je još jednom potvrdio kako želi svakom svojom pjesmom poslati neku poruku. ''Ja tako radim. Na takav način da moje pjesme moraju imati poruku. Pozitivnu poruku, bilo koju temu da obrađujem ili bavim njome ona mora imati poruku, mora imati emociju, kakva bi pjesma bila da nema emociju na primjer'', dodaje Thompson.

Thompson se sa svojom obitelji prije pet mjeseci preselio u Split. Proces prilagođavanja, kaže, uspješno je protekao. Svoju djecu sada češće vozi u Čavoglave, koje ovom glazbeniku mnogo znače. Thompson sada uzima nekoliko dana odmora, a onda nastavlja sa svojom turnejom ''Ora et labora''.
 

Pogledaj i ovo Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3 koncert za pamćenje Stigla i Severina! Plavci priredili nezaboravan koncert zagrebačkoj publici

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene