koncert za Dan pobjede

'Bit će to mnogo više od obične fešte - impresivno za oči i za srce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kumove Marka Perkovića Thompsona i Matu Bulića ulovili smo nekoliko trenutaka prije Hajdukove utakmice za koju je sinoć živio cijeli Split.

Marko Perković Thompson i Mate Bulić u velikim su pripremama za koncert na Dan pobjede u Kninu, ali usput nalaze vremena i za odmor. U jednom takvom trenutku porazgovarali smo s njima o djeci, unucima i nezaobilaznom nogometu – utakmicu Hajduka pratili su zajedno. 'To je ono ljeti u Dalmaciji najvažnije. More, druženje s prijateljima, jer svi dođu i nađe se iskoristiti vrijeme za opuštanja', kažu kumovi.

Pogledaj i ovo showbuzz Obljetnica Oluje Thompsonova proslava seli iz Čavoglava: 'Važno nam je slaviti kako mi to želimo'

Osvoji ljetni paket albuma: Domaća glazba, domaći hitovi

Prognozirali su pobjedu svojem klubu i pogodili. Mate nam kaže kako je nogomet dio njegove svakodnevice, iako je prije pet godina, upravo u Čavoglavama završio svoju hvaljenu karijeru najboljeg golmana među zvijezdama. A iako unuk ima tek šest mjeseci, Mate mu je već namijenio posebnu karijeru. 'Ja kažem da će biti doktor kad odraste, ili arhitekta, volio bi da to bude, i ja mu kažem ko će didu ličit ako nećeš ti', priča Mate.

Koncert za Dan pobjede

A zajedno će ova dva proslavljena glazbenika još jednom podijeliti pozornicu na Dan pobjede. Ove godine u Kninu, kaže nam Marko, čeka nas poseban spektakl.
Thompson.

'Pa mi smo se potrudili za dvadesetu obljetnicu napravimo nešto drugačije, baš u gradu Kninu - koji se ravnati sa svim mojim mega koncertima koje sam radio. Impresivna za oči i za srce, velika bina gdje će nas nekoliko nastupit, ja i moji kolege iz Opće opasnosti, Mate Bulić, Dražen Žanko, još puno drugih... Obilježava se jedan od najvažnijih datuma povijesti i mi smo sa svoje strane učinili sve da bude svečano ', priča Thompson te dodaje kako će to biti mnogo više od obične fešte.

Pogledajte što vas sve čeka u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene