Što im je najudobnije?

Traperice, tenisice i trenirke - holivudske zvijezde pak najradije biraju opušteni stil!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Reese Witherspoon Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju Poznate zvijezde u ležernom izdanju +0 Poznate zvijezde u ležernom izdanju Galerija

Budući da su na crvenim tepisima te različitim glamuroznim događanjima, holivudske zvijezde uvijek su sređene od glave do pete, no privatno, najradije biraju casual odjeću. Traperice, tenisice, trenirke, čak i pidžame, omiljeni su im odjevni predmeti. Ivana Nanut doznala je što im je od odjeće najudobnije, ali i kako se poznata glumica Resee Whiterspoon osjećala kada tijekom cijelog filma nije imala ni trunke šminke na licu.

Iako smo ih najčešće navikli gledati u najljepšim izdanjima, skupim toaletama i odijelima, holivudske zvijezde najugodnije se osjećaju baš kao i mi - u trenirkama i pidžamama, bez teške šminke i frizure. Vjerovali ili ne, sav taj glamur ih zamara i većina ih jedva čeka odijenuti svoje omiljeno "casual" izdanje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Obično me netko mora natjerati da odjenem suknju. Jer bih najradije bila u trenirci", rekla je Anna Kendrick. "Najviše se sredim za premijere, tada nosim odijelo. Katkad i haljinu. Uglavnom nosim kratke hlače i majicu. Ili traperice i majicu. Ležerno se odijevam", kaže Liam Hemsworth.

"Ne smatram se modnom ikonom ni filmskom zvijezdom. Normalna sam osoba svakog dana", izjavila je Marion Cotillard. "Bila bih tužna kada bih se za svaku ulogu morala ovako odijevati. Pomalo je bolno", ističe Zoe Saldana.

Jedan od razloga zašto većina glumica voli "casual" stil jest taj da ih katkad takve nenašminkane nitko na ulici neće prepoznati.

"Sve bismo trebale nositi balerinke, a ne visoke potpetice. Bar ja tako mislim. Draže su mi tenisice", rekla je Emily Blunt. "Bavim se manekenstvom jer su mi i mama i teta bile modeli. Bilo je logično da i ja krenem tim putom. Dobro mi je došao džeparac. No nakon 19. godine nije mi bilo lako zadržati proporcije. Voljela sam jesti i postala sam žena. Nisam više bila dovoljno mršava. Shvatila sam da to nije za mene", priča Lorenza Izzo.

"Netko mi mora pomoći. Previše je to posla. Ne mogu smisliti što odjenuti za razne prigode. Sada bih vjerojatno bila u odijelu", kaže Elizabeth Olsen.

Najopuštenije izdanje je ono kada se ne vide pred kamerama, poput sinkronizacije crtanih filmova, jer tada se snima samo njihov glas.

"Da. Bilo je zanimljivo jer sam mogla dolaziti u trenirci. No sad se neki dijelovi i snimaju pa se morate dotjerati. Kod animacije je sjajno to što ste opušteniji nego pred kamerama", istaknula je Selena Gomez.

Katkad i uloga zahtijeva prirodan izgled. Na snimanju filma "Divljina" Reese Witherspoon je prema naputku redatelja cijelo vrijeme bila bez trunke šminke. "Uopće nisam imala šminku. Nismo se gledali u ogledala. Sva su bila pokrivena", kaže Witherspoon.

Iako nikada nije glumio Batmana, Joseph Gordon-Lewitt kao dijete je obožavao hodati maskiran po kući. "Mama mi je sašila kostim Batmana kad sam bio dijete. I sjećam se da sam tako zamaskiran trčao po kući", ispričao je glumac.

Uz toliko sređivanja, nije ni čudo što zvijezde na kraju radnoga dana najradije biraju opušteni stil.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene