Posljednjih godina hrvatska obala privlači sve veći broj holivudskih zvijezda koje ljetuju u Dalmaciji. Na našem je Jadranu ovih dana, kažu, boravio i holivurski miljenik Leonardo DiCaprio.


Ma kakav blještavi Hollywood, Jadran je nova zvjezdana meka! Našom obalom više ne možete proći, a da ne sretnete neku svjetsku zvijezdu. Osim Julie Roberts, koja je navodno s obitelji iz Beograda stigla na Hvar, u Dalmaciju se slila sva zvjezdana elita.

Vezani članci Ryan Reynolds - 1 Prizor naočitog glumca s kćeri topi srce, a njegovo je odavno osvojila ljepotica s kojom je vezu započeo na smiješan način Margot Robbie - 1 U sportskom grudnjaku i tajicama pokazala zašto je među najzgodnijim glumicama, ali i kako održava liniju

Dubrovnik je i dalje hit-destinacija koju je ovoga ljeta posjetila Laurene Powell Jobs, udovica Stevea Jobsa. Snimljena je kako šeta dubrovačkim ulicama sa kćeri, prijateljima i svojim partnerom, bivšim gradonačelnikom Washingtona Adrianom Fentyjem, nakon čega su put nastavili na jahti Venus, na čijem je dizajnu radio sada pokojni Steve.

Stradunom je prošetao i britanski glumac Idris Elba, koji je stigao u ulozi DJ-a."Atmosfera je bila odlična, svi su dragi i ljubazni i volio bih se vratiti", kazao je Elba. Victorijina anđelica Josephine Skriver svima je pak oduzimala dah svojim fotografijama na Instagramu iz Dubrovnika.

A s obzirom na njegovu slabost na modele, Leonardu DiCapriju zasigurno je bilo žao što se mimoišao s Josephine. Holivudski zavodnik na luksuznoj je jahti sredinom srpnja stigao na Korčulu. Tri dana vječni neženja uživao je u Lumbardi, a šuška se da je zakupio i izolirani otočić Stupe u korčulanskom arhipelagu. U Hrvatsku je navodno stigao u društvu kolegice Meryl Streep koja se u rujnu ponovno vraća na Jadan. Mjesec dana snimat će drugi dio filmskog hita "Mamma Mia" na otoku Visu.U moru celebritija koji su prodefilirali obalom našla se i glumica Eva Larue.