Ne propustite

Ekskluzivni razgovor s legendarnim vozačem FORMULE 1

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za IN magazin prisjetio svog šokantnog trenutka u prometu.

Novinarka IN magazina Svjetlana Matić u Berlinu je na dodjelama sportskih nagrada Laureus intervjuirala legendarnog vozača Formule 1, Miku Häkkinena. Na spomenutim dodjelama nagrada okupio se velik broj najpoznatijih sportaša svijeta kao što su Boris Becker, Novak Đoković, Lewis Hamilton i Luis Figo. Dvostruki svjetski prvak Häkkinen u intervjuu se prisjetio čuvene borbe i utrke protiv Mihaela Schumachera.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Naime, njegovi dvoboji s najvećim i najtežim protivnikom Schumacherom obilježili su drugu polovicu devedesetih. Häkkinen je pobornik pravila da se na stazama za utrke juri, no da se na cesti nikad ne divlja, te se za IN magazin prisjetio svog šokantnog trenutka u prometu. Istinski ljubitelj adrenalina i brzine otkrio je što ga veseli otkako je u „mirovini“, te kako je reagirao kada se njegov sin Hugo odlučio povući is svijeta kartinga i nastavio se baviti nogometom.

Intervju novinarke Svjetlane Matić s legendom svijeta Formule 1 gledatelji imaju priliku pogledati u IN magazinu danas na Novoj TV!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene