Oni su survivor kandidati!

U ovoj avanturi natjecatelji će morati testirati svoje psihičke i fizičke granice, tko će se sve s tim suočiti?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tena Tomljanović Tena Tomljanović - 3 Tena Tomljanović - 2 Tena Tomljanović - 1 Tena Tomljanović Sumejja Šejto Sumejja Šejto Viktor Bobić Viktor Bobić - 5 Viktor Bobić - 4 +0 Tomislav Rubinjoni Galerija

Survior, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, koji već više od dva destljeća zabavlja publiku diljem svijeta, uskoro ćemo gledati i u hrvatskoj verziji. U ovoj avanturi natjecatelji će morati testirati svoje psihičke i fizičke granice. Tko će se sve s tim suočiti, doznajte u prilogu In magazina!

Blagodati suvremenog života studentice Tena i Sumeja odlučile su zamijeniti surovim uvjetima Survivora.

Pogledaj i ovo Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 neizvjesno razdoblje Marina iz Survivora prisjetila se teškog životnog perioda: "Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna!''

''Obožavam te izazove, novo, snalaženje u prirodi. Ono kad naiđe nešto novo, volim preći preko te prepreke, vidjeti na koji način ću ja to riješit, gdje se tu može improvizirati'', priča Tena. 

''Volim adrenalin, to da. Ali sigurno da je ovo izlazak iz zone komfora. Ali iskreno prijavila sam se zato što sam jedan dan kada sam vidjela reklamu na Novoj, rekla svojim roditeljima da ću se prijaviti. Ja ću ovdje pobijediti'', sigurna je Sumejja.

U tome će je voditi i disciplina koju je naučila, godinama trenirajući karate.

''Generalno karate mi je pomogao mnogo kroz život i mislim da ta neka staloženost, mirnoća koju donosi karate i dugo godina kada se bavite karateom to postaje dio vas, dio vašeg života i dio vašeg ponašanja, mislim da će tek tada doći na snagu kada se nađemo u ekstremnim uvjetima'', priča Sumejja. 

Svoje vještine preživljavanja u popularnom showu pokazat će studentica marketinga Sanja, ali i kondicjski trener Tomislav. U izazovima psihičke i fizičke izdržljivosti već imaju svoje adute.

''Pa prednost mislim da će biti mentalna stabilnost, da neću tako lako gubiti živce, da ću se znat ono štopati'', kaže Sanja. 

''Sad je već mana to što puno jedem. Prednosti, možda fizička snaga, ako će biti neki testovi snage i izdržljivost pošto sam bio veslač 15 godina'', priča Tomislav. 

''Moja prednost? Duge noge, ja se uvijek negdje penjem, noge su me uvijek spašavale'', kaže Tena. 

Na lokaciji izoliranoj od ostataka svijeta, kandidati će se svakodnevno suočavati s brojnim izazovima koji će testirati njihove granice. Svoje granice svakodnevno testira i Viktor, kojeg je u show privukao adrenalin.

''Pošto već neko duže vrijeme prakticiram vježbe disanja, meditaciju i hladnu kupku, taj neki svoj ego, koji koketira s adrenalinom sam stavio pod kontrolu'', priča Viktor. 

U igri iskušenja i izdržljivosti opstat će samo oni najspremniji. Spavanje pod vedrim nebom, pribavljanje vode i hrane već na samom početku bit će im test.

''Hrana, već vidim da će mi. Ne volim bit gladan, živčan sam kad sam gladan'', kaže Tomislav. 

''Mislim da će mi najveći problem biti osobna higijena, pošto tamo koliko sam čula nećemo imati niti četkicu za zube, ni češalj. Inače sam osoba koja dosta oko toga pazi, drži do sebe, kreme, kremice, šamponi, tako da eto, to će biti malo izazovno'', kaže Sanja. 

''Moram biti oprezan jer znam nekad biti malo temperamentan, ali mislim da luda glava može daleko dogurati jer čovjek dok nema nekakve barijere pretjerano velike u sebi onda može dati svoj maksimu'', kaže Viktor. 

Borba za preživljavanje samo što nije počela. Tko će dati svoj maksimum, tko će daleko dogurati, pratite uskoro u Survivoru!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +6 David Guetta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Šuška se da mu je 24 godine mlađa ljepotica uništila brak, a nju je umjesto zaručničkog prstena dočekalo nešto skroz drugačije!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene