Već u prvoj epizodi Supertalenta očekuje vas pregršt zabavnih i uzbudljivih nastupa. Jedan od onih, o kojima će se zasigurno govoriti, jest onaj dvanaestogodišnjeg dječaka iz Koprivnice.

Galerija


Stiže nam jesen, a s njom i peta sezona Supertalenta koja počinje već ove nedjelje. I ove godine su pod svjetla reflektora i pred četveročlani žiri zakoračili brojni talenti. Već u prvoj epizodi Supertalenta očekuje vas pregršt zabavnih i uzbudljivih nastupa. Jedan od onih, o kojima će se zasigurno govoriti, jest onaj dvanaestogodišnjeg dječaka iz Koprivnice koji svojim tijelom privlači metal.

Vezani članci Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Dugo ih nismo vidjeli: Leonarda, Fani i Maja vraćaju se na modne piste i naslovnice Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević bez cenzure: "Ja se zovem DebiLana, ustvari sam mali kvartovski dečko"

"Baka je stavljala, probala je na mene staviti žlicu, vidjela je to na televiziji, i ona je stajala i onda je probala sve više", priča Ivan Stojiljković. Žiri je fascinirao i ples na visećem obruču, a raznježio nastup šestogodišnjaka koji zna glavne gradove svih država svijeta.

Nino Avdić čitao je u knjigama i naučio sve glavne gradove svih država svijeta. Kaže da je s dvije godine naučio države, a s četiri godine znao je sva slova. Što nas još sve očekuje, tko je hrvatski Spužva Bob te hoće li Roza Hipnoza uspjeti hipnotizirati svoju ribicu Đozefinu, ali i publiku i žiri, saznajte već ove nedjelje na programu Nove TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Supertalent (Screenshot: Video)
Supertalent (Screenshot: Video)