Prelijepi Stradun

PRESTIŽ NA JUGU Svjetske i domaće face okupirale Dubrovnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema posljednjim informacijama Stradunom je prošetao i svjetski poznati glumac Michael Caine.

Ova sezona počela je rekordnim posjetom zvijezda Dubrovniku. Lipanj je prošao u znaku brojnih nogometaša i manekenki, a prema posljednjim informacijama Stradunom je prošetao i svjetski poznati glumac Michael Caine. Oktrivamo koga se sve proteklog mjeseca moglo sresti 'u điru' najekskluzivnijom hrvatskom ulicom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Nadmoćno prvo mjesto po posjetima Dubrovniku proteklog mjeseca drže nogometaši, otkriva nam Frano Banić koji zbog posla većinu dana provede na Stradunu i teško da mu nešto može promaknuti. Početkom lipnja prvi je Dubrovčane iznenadio John Terry. Legendarni nogometaš Chelsea tu je započeo krstarenje Jadranom jahtom dugom preko 70 metara čiji najam stoji preko pola milijuna eura na tjedan. Stradunom je prošetao u društvu supruge i djece. Netom nakon ispadanja hrvatske s Eura u Dubrovnik su stigli Ivan Perišić i Nikola Kalinić. Osim što su dane koristili kako bi proveli opuštene trenutke s obiteljima, Vanja Kalinić boravak je iskoristila za obogaćivanje garderobe. Naglasak je bio na lokalnom dizajnu i haljinama Andreje Zvono.

Još jedan nogometaš ne propušta ljeti posjetiti Dubrovnik je nogometaš Rome i reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko. On je i vlasnik prekrasne vile u Lapadu. Ove godine u njoj je posebno veselo jer je ispunjena dječjim smijehom. Naime, njegova životna suputnica manekenka Amra Silajdžić u veljači je rodila malenu Unu. Tko je još posjetio Dubrovnik, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene