Otkrivamo detalje

Uzbudljiv tjedan očekuje nas u seriji ''Drugo ime ljubavi'': Događaji će se samo komplicirati!

Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi +0 Vladimir Posavec Tušek Galerija

Uzbudljiv tjedan očekuje nas u seriji ''Drugo ime ljubavi''. Razotkrivanje tajni, izbacivanje iz kuće, svađa na karminama. Što sve još možemo očekivati, pogledajte u idućim minutama.

Burno razdoblje je pred junacima serije Drugo ime ljubavi. Velike tajne se otkrivaju, a bračni problemi Ivana i Karmele postaju sve veći. Karmela će pratiti supruga, što će je dovesti do neočekivanog otkrića.

Pogledaj i ovo showbuzz sad ne može Zvijezda domaće hit-serije otkrila zašto ju je iritirao lik koji je glumila i što želi naučiti u budućnosti

I kod Krpanovih se drama nastavlja. Maja ocu govori šokantne vijesti, a Karlo će reagirati toliko burno da će izazvati cijeli niz drugih dramatičnih zbivanja. 

Malo sam kao buntovan, barem mislim da jesam, volim neke avanture. Općenito volim baš akciju, to se meni svidjelo jer ovaj moj lik zajedno sa Slavkom, mi imamo dosta dinamične scene, to mi se užasno sviđa'', kaže Konstantin Haag. 

Još jedna istina izlazi na vidjelo, a u novim epizodama vidjet ćemo i Lolu u novim teškim situacijama...

Likovi serije ''Drugo ime ljubavi'' sljedećeg tjedna suočit će se s, dosad za mnoge od njih, nepoznatim osobinama jedne žene. A tko je ona i na koji je način s njima povezana, gledatelji mogu doznati u novim epizodama.

Ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene