Uzbudljiv tjedan očekuje nas u seriji ''Drugo ime ljubavi''. Razotkrivanje tajni, izbacivanje iz kuće, svađa na karminama. Što sve još možemo očekivati, pogledajte u idućim minutama.

Galerija


Burno razdoblje je pred junacima serije Drugo ime ljubavi. Velike tajne se otkrivaju, a bračni problemi Ivana i Karmele postaju sve veći. Karmela će pratiti supruga, što će je dovesti do neočekivanog otkrića.

Vezani članci Jagoda Kumrić (Foto: Dnevnik.hr) Jagoda Kumrić pronašla se u jednoj staroj poslovici, saznajte koja ju najbolje opisuje Jagoda Kumrić (Foto: Dnevnik.hr) Splitska glumica iz hit-serije "Drugo ime ljubavi" otkrila nam je čemu teži u životu i koji su razlozi za to

I kod Krpanovih se drama nastavlja. Maja ocu govori šokantne vijesti, a Karlo će reagirati toliko burno da će izazvati cijeli niz drugih dramatičnih zbivanja. 

Malo sam kao buntovan, barem mislim da jesam, volim neke avanture. Općenito volim baš akciju, to se meni svidjelo jer ovaj moj lik zajedno sa Slavkom, mi imamo dosta dinamične scene, to mi se užasno sviđa'', kaže Konstantin Haag. 

Još jedna istina izlazi na vidjelo, a u novim epizodama vidjet ćemo i Lolu u novim teškim situacijama...

Likovi serije ''Drugo ime ljubavi'' sljedećeg tjedna suočit će se s, dosad za mnoge od njih, nepoznatim osobinama jedne žene. A tko je ona i na koji je način s njima povezana, gledatelji mogu doznati u novim epizodama.

Ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih