Uzbudljiv tjedan očekuje nas u seriji ''Drugo ime ljubavi''. Razotkrivanje tajni, izbacivanje iz kuće, svađa na karminama. Što sve još možemo očekivati, pogledajte u idućim minutama.

Galerija


Burno razdoblje je pred junacima serije Drugo ime ljubavi. Velike tajne se otkrivaju, a bračni problemi Ivana i Karmele postaju sve veći. Karmela će pratiti supruga, što će je dovesti do neočekivanog otkrića.

Vezani članci Vladimir Posavec Tušek, Katarina Baban i Marko Todorović Emotivan oproštaj glumačke ekipe od hit-serije: "Iskreno hvala svima na velikoj podršci i ljubavi'' Olga Pakalović - 8 Zvijezda domaće hit-serije otkrila zašto ju je iritirao lik koji je glumila i što želi naučiti u budućnosti

I kod Krpanovih se drama nastavlja. Maja ocu govori šokantne vijesti, a Karlo će reagirati toliko burno da će izazvati cijeli niz drugih dramatičnih zbivanja. 

Malo sam kao buntovan, barem mislim da jesam, volim neke avanture. Općenito volim baš akciju, to se meni svidjelo jer ovaj moj lik zajedno sa Slavkom, mi imamo dosta dinamične scene, to mi se užasno sviđa'', kaže Konstantin Haag. 

Još jedna istina izlazi na vidjelo, a u novim epizodama vidjet ćemo i Lolu u novim teškim situacijama...

Likovi serije ''Drugo ime ljubavi'' sljedećeg tjedna suočit će se s, dosad za mnoge od njih, nepoznatim osobinama jedne žene. A tko je ona i na koji je način s njima povezana, gledatelji mogu doznati u novim epizodama.

Ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih