EKSKLUZIVNO

Ovo još nitko nije vidio: Stjepan Hauser otvorio nam je vrata svog luksuznog doma u Istri!

Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) stjepan hauser in magazin - 2 Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 2 Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) +0 stjepan hauser in magazin - 1 Galerija

Violončelist iz dua 2Cellos Stjepan Hauser ostvario je svoj dugogodišnji san – uselio se u svoju novu luksuznu kuću u blizini Pule. Ekskluzivno za IN magazin otvorio je vrata svojeg novog doma i otkrio da je kao dječak bio sramežljiv, no danas živi život punim plućima!

''Evo, našao sam si napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo uživati u svemu stečenom. Džabe ti sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio napokon početi živjeti život onako kako treba'', započeo je razgovor Stjepan Hauser pokazavši nam svoj novi dom.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Stjepan voli energiju koju Istra ima pa se tako nije dugo premišljao kamo će.

''Ovo je čista inspiracija. Pogled, ujutro kad se probudiš, izlazak pa zalazak, zamisli gledaš zalazak sunca i sviraš ovdje, mir i tišina. Božanstveno! To se ne može usporedit ni s čim. Sada ćemo više vremena provoditi ja i moja draga, to ćemo više ići na živce susjedima! Al' nas to uopće ne zanima'', kroz smijeh govori slavni violončelist.

Stjepan nam je otkrio i na što žene najviše padaju kada je on u pitanju.

''Na to što sam budala! Žene vole kad si svoj, kad si iskren, ma što god to bilo. Kad si svoj i samopouzdanje, mislim da je to najveći afrodizijak. Ljudi se zavaravaju, pričaju... Uspjeh, slava, novac, tko zna što, mišići... To su sve gluposti. Samopouzdanje je najveći afrodizijak na muškarcu'', iskren je Hauser.

A kakav je zaista Stjepan, otkrila je njegova majka.

''Ja mislim da je dobar, ali malo nespretan jer još uvijek moram kuhati za njega. Voli jesti riblje specijalitete, evo, sad baš imamo polpete od pedoća'', otkriva mama Marija. A što je još otkrio Stjepan, ali i njegova majka, pogledajte u videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene