Bivša Miss sporta

Nakon prekida vratila se onome što joj najbolje ide!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jubilarno deseto izdanje Monture, najvećeg modnog događaja u Dalmaciji, oduševilo je Splićane gladne mode.

U ulozi modela sestrinih sportskih kreacija našao se brat Anamarije Asanović Antonio, a nakon prekida dugogodišnje veze, pistama se vratila bivša Miss sporta Stefany Hohnjec.

Pogledaj i ovo Stefany Hohnjec - 1 Punila je medijske stupce Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

Čast da otvori deseto, jubilarno izdanje Monture pripala je Moniki Sablić, koja je svojom romantičnom kolekcijom čije je zaštitno lice njezina kuma, ukrajinska zvijezda Anna Sedokova, naišla na sjajne reakcije.

'Upravo ovaj tjedan izlazi cijeli PR materijal po Ukrajini i Rusiji i onako dosta poziva dobivam od supruga nogometaša iz Dinamo Kijeva, hoće svi haljine, cvjetne, vesele', rekla je Monika Sablić.
Anamarija Asanović je dva puta izašla na Monturinu pistu, prvi put s razigranim, printanim kombinacijama, a drugi put sa sportskim brandom koji potpisuje zajedno s odbojkašicom Vesnom Jelić s kojom je, kaže, kliknula na prvu.

Pogledajte kako je bilo na Montura Fashion Destination 2014.

A samo za ovu prigodu u ulozi manekena našli su se Anamarijin brat, nogometaš Antonio, njezini prijatelji iz djetinjstva i kći Barbare Jelić.

Pod budnim okom bodrio ih je tata Aljoša koji nije skrivao ponos.

'Mislim da je Anamarija bila večeras kao i svaki put odlična, familija je cijela ponosna, evo polako smo počeli sudjelovat u njezinim revijama, brat i njezina ekipa iz kvarta. To mi je bila posebno draga scena, da nije zaboravila svoje prijatelje iz kvarta i presretni smo vi', rekao je Aljoša.

A slobodna kao ptica je i Stefany Hohnjec koja se u kreaciji Dubrovkinje Džemile Dilberović nakon godinu i pol dana vratila modnim pistama. Bivša Miss sporta je do prije pola godine živjela u Pekingu gdje je s bivšim dečkom 7 mjeseci radila u privatnoj sportskoj akademiji za djecu.

Raskošne seksepilne haljine predstavio je Ivica Skoko koji je još pod dojmom svoje Celebrity Masterchef avanture.

Veliki pljesak publike izmamio je francuski šik bračnog para Pirić.
Publiku su osvojili i Damir Begović i Domagoj Štimac koji su 'ručni rad slavonskih baka' savršeno prilagodili modernoj ženi te elegantni kombinezoni Tea Perića i Nede Makjanić Kunić koja se uz modu počela baviti i turizmom.
A za koordinaciju u backstageu bila je zadužena glumica Ana Gruica.

Nijednu Monturu ne propušta ni naša glazbena diva Zorica Kondža, koja je jedinu zamjerku imala na nedostatak muških kolekcija.

Monturu je bez dlake na jeziku pratio i Zigman koji u gradu pod Marjanom trenutno priprema kostime za otvaranje 60. Splitskog ljeta.

Jubilarnu Monturu spektakularno je zatvorio Luka Grubišić, koji je osim svoje predstavio i kolekciju sa zaručnicom Lanom Puljić. Zanimalo nas je hoćemo li uskoro čuti njihova svadbena zvona.
: Montura Fashion Destination u punom je smislu potvrdila svoj naziv i titulu najvažnijeg modnog događaj u Dalmaciji.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene