Iako je Splitski festival trebao biti samo u znaku glazbe, na kraju je ipak bio u znaku nogometa.

Galerija


Nima Splita do Splita, ali ni nogometa bez kritičara. Čak ni najpoznatiji festival nije mogao proći bez priče o Vatrenima! Nakon nastupa analizirali su se potezi te uspoređivali dojmovi. Nogometna euforija zahvatila je cijelu Hrvatsku.

Vezani članci Kata Dalić i novinar Hrvoje Krolo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Posjetili smo rodni kraj Zlatka Dalića i ekskluzivno doznali što o njemu kaže njegova majka: ''Ništa se nije promijenio'' Tony Cetinski (Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL) Nije odolio pokazati koliko je ponosan! Tony Cetinski u samo tri riječi otkrio što misli o Danijelu Subašiću

"Nisam ja ni trener ni sudac, ja bih sad uskočio unutra - daj mu sad, dodaj, prazan je. Mislim da bismo mogli daleko doći, mogli bi se svi iznenaditi", kazao je Giuliano.

Tonči Huljić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Tonči Huljić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Kad gledam utakmicu to doživljavam jako stresno, pa se malo dignem, pa se maknem, ali kako imam povjerenja u ove naše igrače, mislim da je ovo najbolja reprezentacija do sada, da kucnem o drvo, tako da je taj stres malo manji", istaknuo je Dean Dvornik.

"Bacim pokoji suvisli komentar koji bi se mogao iskoristiti, da me Dalić čuje, ali 4 i pol milijuna izbornika je u Hrvatskoj i ja sam jedan od njih'', kroz smijeh je priznala Vanna.

Tonči Huljić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Jedva čekam da mi se brak vrati u normalu jer mi žena nije normalna, non-stop  gleda taj nogomet. Ali njoj nije bitno samo dokle je Hrvatska, ona voli vrhunski nogomet i stvarno je veliki fan, ovdje je čekala da završi Portugal - Urugvaj i onda je došla na festival'', priznao je Tonči Huljić.

 

Zvuci zabavne glazbe na predivnim Prokurativama odjekivali su cijelim gradom. No iza kulisa raspravljalo se tko je naš najbolji reprezentativac.

"Mogu ti pričati o igri - Luka Modrić, on me uvijek oduševljavao on je fantastičan, ali da mi je netko zgodan - ma muž - ne mogu sad, on mi je najbolji i najljepši. Ti da njega pitaš isto tko mu je najljepša žena, ja znam ma da i spava, on će reći Sharon Stone'', kazala je Indira Levak.

Tonči Huljić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

"Moj Luka, njemu sam pjevao na piru i to je moj čovjek, ali volim ja sve", otkrio je Mladen Grdović.

Tko je još komentirao nogomet na Splitskom festivalu, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.