Tko je muško u kući?

Tonči Huljić: "Jedva čekam da mi se brak vrati u normalu jer mi žena nije normalna, non-stop gleda taj nogomet''

Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Iako je Splitski festival trebao biti samo u znaku glazbe, na kraju je ipak bio u znaku nogometa.

Nima Splita do Splita, ali ni nogometa bez kritičara. Čak ni najpoznatiji festival nije mogao proći bez priče o Vatrenima! Nakon nastupa analizirali su se potezi te uspoređivali dojmovi. Nogometna euforija zahvatila je cijelu Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Navijačka euforijaMladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Bit će to prava fešta Mladenu Grdoviću karte za polufinalnu utakmicu poklonio je Modrić, on obećao: "Sam ću s gitarom napraviti feštu u svlačionici pa dalje!"

"Nisam ja ni trener ni sudac, ja bih sad uskočio unutra - daj mu sad, dodaj, prazan je. Mislim da bismo mogli daleko doći, mogli bi se svi iznenaditi", kazao je Giuliano.

"Kad gledam utakmicu to doživljavam jako stresno, pa se malo dignem, pa se maknem, ali kako imam povjerenja u ove naše igrače, mislim da je ovo najbolja reprezentacija do sada, da kucnem o drvo, tako da je taj stres malo manji", istaknuo je Dean Dvornik.

"Bacim pokoji suvisli komentar koji bi se mogao iskoristiti, da me Dalić čuje, ali 4 i pol milijuna izbornika je u Hrvatskoj i ja sam jedan od njih'', kroz smijeh je priznala Vanna.

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Jedva čekam da mi se brak vrati u normalu jer mi žena nije normalna, non-stop  gleda taj nogomet. Ali njoj nije bitno samo dokle je Hrvatska, ona voli vrhunski nogomet i stvarno je veliki fan, ovdje je čekala da završi Portugal - Urugvaj i onda je došla na festival'', priznao je Tonči Huljić.

 

Zvuci zabavne glazbe na predivnim Prokurativama odjekivali su cijelim gradom. No iza kulisa raspravljalo se tko je naš najbolji reprezentativac.

"Mogu ti pričati o igri - Luka Modrić, on me uvijek oduševljavao on je fantastičan, ali da mi je netko zgodan - ma muž - ne mogu sad, on mi je najbolji i najljepši. Ti da njega pitaš isto tko mu je najljepša žena, ja znam ma da i spava, on će reći Sharon Stone'', kazala je Indira Levak.

Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

"Moj Luka, njemu sam pjevao na piru i to je moj čovjek, ali volim ja sve", otkrio je Mladen Grdović.

Tko je još komentirao nogomet na Splitskom festivalu, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene