Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S dinamičnim smo se duom vratili na mjesto gdje je sve počelo i pretresli brojne zanimljivosti koje su im obilježile karijeru. Postoji li nemoralna ponuda na koju bi pristali te što se dogodilo s njihovim zaluđenim obožavateljicama.


Vratili smo se na mjesto gdje je sve počelo. Prije 25 godina zvali su se Cucumbers ili krastavci, uskoro su se preimenovali u Kiseliš, no na kraju balade prevagnuo je razum i nastali su Soulfingersi.

Vezani članci SoulFingers 30 uspješnih godina je iza SoulFingersa, domaćeg benda koji je pozornicu dijelio s velikanima svjetske glazbe Slika nije dostupna 'Vrijeme za čaj' uz Soulfingerse!

Soulfingers sama riječ kultura kaže mi smo se počeli kulturno uzdizati i evo di smo došli i jedan koncert smo napravili tu u školi osamdesetih godina u kapelici znakovito i tako je pocelo. 

Od 1800 odrađenih koncarata uspjeli su platiti režije, ali i surađivati s brojnim glazbenim ikonama. No nitko ih nije oduševio poput Bluses Brothersa. 

I baš kao što su oni obožavali Brotherse, njih su obožavale mnogobrojne žene, a sa zaluđenim obožavateljicama se se obračunali na jedinstven način.

Soulfingersi oduševili britansku princezu!

'Te smo odmah oženili skratili smo si muke uvijek smo odvajali privatno i poslovno tako da množemo biti ponosni na karijeru', rekli su dečki.

Iako je u 25 godina bilo teških trenutaka, nikada nisu pristali na nemoralne ponude. 'Mi smo dobivali nemoralne ponude i za politiku i za svadbe ljudi te iskušavaju na taj način teško je mi politiku nikad nismo htjeli jer to je ideologija a svadbe nas nisu zanimale jer imaju pučkog veselja'.

25 godina sažeti u 3 minute nemoguća je misija. Soulfingersi imaju milijun i jednu priču, a njihov jezik razumljiv svima je glazba. Do turneje baš i nemaju mnogo vremena, pa imaju samo jednu želju, da napokon snime taj prvi autorski album.

Što su još Soulfingersi otkrili pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook