U nedjelju, 4. svibnja, Sonja i Gordan s preostalim će parovima koji su ispali dobiti još jednu priliku vratiti se u show.

Galerija


Nakon što su prošle nedjelje napustili Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš ne osjećaju se kao gubitnici, a za to imaju itekako dobar razlog.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Neuništivi Sonja i Gordan: Senzualna rumba hrabrog para koji ni nezgode ne mogu zaustaviti! Sonja Kovač (Foto: Instagram) "Divlja" haljina Sonje Kovač u "Plesu sa zvijezdama" baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Naime, u nedjelju, 4. svibnja, s preostalim će parovima koji su ispali dobiti još jednu priliku vratiti se u show. Kako su doživjeli ispadanje, povjerili su Sanji Kuzmanović.

"Jednostavno uopće nismo ni osjetili taj trenutak pošto smo znali da se par koji ispadne odmah vraća u nedjelju, tako da smo odmah znali da to ni nije ispadanje. Nismo uopće razmišljali, a kako smo zadnji ispali, imamo najmanje vremena za dvije koreografije smisliti, naučiti i pripremiti u samo 4 dana. To će biti ravno čudu."

"Tempo je lud i nezaboravan, mislim, bio je lud i nezaboravan od samog početka showa, ali sad ovaj tjedan je... Na Praznik rada imali smo trening od deset i pol sati", iskreno priznaje Gordan

No to im ne predstavlja problem jer su, kako kažu, kliknuli na svim razinama.

"U svemu. U plesu, u toj ljubavi, u toj energiji, kako to prenijeti na van", ističe Sonja.

"Da, da mogu birati, isto bi i ja rekao, birao bi ponovno nju, makar, iskreno, nismo mi birali, nego su nas međusobno sparili po nekim njihovim kriterijeima. I hvala im na tome", ubacio se Gordan.

Ipak, priznaju, katkad je bilo i ponekih trzavica.

"Haha, to je intenzivna veza između dvoje ljudi. I naravno da uvijek ima nekih trzavica, to je sve ništa u usporedbi s krajnjim rezultatom. U svim tim odnosima kada se nađete u takvoj situaciji, vi ste apsolutno sve jedno drugome, i prijatelji i u ovom slučaju treneri i mentori i psiholog, apsolutno sve", kaže Gordan.

"Meni je svaka kritika bila dobrodošla i mi smo cijelo vrijeme radili još više i više i više da im udovoljimo, ali valjda im se ne može udovoljiti. Mene kritike inače kroz život najviše guraju naprijed jer želim biti još bolja, perfekcionist sam u svakom smislu", poručila je odlučno Sonja.

A za nadolazeću emisiju Sonja i Gordan najavljuju veliko iznenađenje, stoga ne propustite Ples sa zvijezdama već ove nedjelje u 20.15 sati samo na Novoj TV! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje