Novi album

Službeni fotograf Rolling Stonesa za Parni valjak!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatiji svjetski showbiz fotograf ovjekovječio članove Parnog Valjka.

Nema te svjetske zvijezde koja se nije našla pred objektivom Briana Rašića. Ipak, najpoznatiji je kao službeni fotograf Rolling Stonesa, a ovog je vikenda na poziv Huseina Hasanefendića Husa boravio u Zagrebu. Parni Valjak uskoro izdaje novi album, čiji će omot krasiti fotografija ovog umjetnika. Ono sto žele postići je autentičnost budući da smatraju kako lice pokazuje sve životne faze određene osobe.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Možemo s ponosom nosit svoja lica jer svoje iskustvo i kilometraža, sve zablude i nade se mogu prepoznat u tome, samo netko iza objektiva treba imat emociju i razumijet to i ulovit to. Kad sam radio s Keith Richardsom, za promociju knjige, slučajno sam rekao da svaka njegova bora ima priču, i to je istina', izjavili su Husein Hasanefendić Hus i Brian Rašić.

Zašto se Parni valjak razišao?

Osim o fotografijama, Hus nam je ispričao kako žali za prošlim, glazbeno kvalitetnijim vremenima te je i objasnio zašto se Parni valjak svojevremeno razišao.

'Mi smo stali nakon 30 godina jer smo došli u trenutak da svake godine je nešto. Turneja, svirke, klubovi, iscrpljuje to. U jednom trenu je bila procjena na nivou na kojem smo bili možemo samo prema dole. A 30 godina uložit u nešto pa dozvolit da se to strmoglavi, nikom nije bilo na kraj pameti', kaže Hus.

Između ostalog, Hus se pohvalio rekordnim brojem nastupa u beogradskom Sava centru, te je najavio zagrebački koncert 23. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene