Slavne dame otkrile kakav su fijasko doživjele u frizerskom salonu.


Salon za uljepšavanje drugi je dom domaćih poznatih dama. Njihov posao zahtijeva da uvijek izgledaju besprijekorno. Ekipa IN Magazina istražila je koliko su puta doživjele fijasko i iz nekog salona izašle spaljene ili prekratko ošišane kose.

Vezani članci Tereza Kesovija (Foto: Instagram) Tereza ne staje ni u 81. godini: Filmić s ljetovanja pjevačke dive oduševio obožavatelje Slavica Knežević i Ankica Dobrić u IN Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) Dvije domaće glumačke dive izvadile poneki kostur iz ormara i otkrile kako i kada su kršile zakone

'Sjela sam i mislim da je onako malo duže stajao taj blajh na glavi, onda sam se onako digla i odjedanput sam shvatila da je kosa koja je bila duga skraćena na neprepoznatljivo', rekla je Indira.

Sve Tonyjeve frizure kroz tri desetljeća!

'Nekad davno se nosio onaj čuveni minival. Ja sam otišla kod jedne naše ugledne frizerke, imala sam dugu kosu, ona je vrhunski šišala, ali s minivalom nije imala pojma, uništila mi je kosu tako da sam iz te duge kose morala se nažalost ošišat', ispričala je Ankica Dobrić.

'Frizerka je meni stavila one neke gvozdene, čelične koje je grijala na nekom žaru, ne znam, i to je mene ispeklo, a ona je samo rekla: 'Tko hoće biti lijep, mora patit!'', ispričala je Tereza.

A što su još otkrile pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook