Donosimo intervju

Sjećate li se Dade iz Smogovaca? Vratio se u Zagreb i otkrio nam svoje planove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alin Kavur danas ovaj nekad popularni mališan ima 42 godine, vratio se iz Australije u rodni Zagreb i ponovno se želi okušati u glumi.

Iako je od njegove uloge u kultnoj seriji Smogovci prošlo gotovo 30 godina, te je tada bio dječak Alina Kavura i dalje prepoznaju na zagrebačkim ulicama.

Uloga Dade, kaže, obilježila mu je život te je ponosan i sretan što je bio dio te priče. Od svih scena najviše voli one sa svojom tadašnjom ljubavi Marinom, a u dobivanju uloge mu je pomogao ni manje ni više nego njegov nos. Kako kaže, ipak je on bio Nosonjin sin.

U Hrvatsku se vraća legendarni indijanac Winnetou!

Alin je bio dio Smogovaca prve tri sezone, a onda ga je zamijenio Boris Mirković. Od uloge u Smogovcima Alin se nije više upuštao u glumačke vode. A tomu je presudilo preseljenje. Naime, dugi niz godina ovaj je simpatični Zagrepčanin živio u Australiji. 

'Radio sam na Hrvatskom radiju jer ta australska filmska industrija je dosta slaba, Mel Gibson i ostali su otišli u Ameriku, ostaju samo serije i sapunice australske što je za nas Europljane malo teže', priča nam Alin kojemu je neostvaren san završiti na glumačkoj akademiji - do tada bi ga mogli gledati i u filmu Winnetou koji se opet snima u Hrvatskoj.

Što se tiče njegovog privatnog života, Alin ima četvero djece. 'Dvoje je otišlo natrag u Australiju nakon završene srednje škole i deda sam već tri godine. Bila mi je kćer prošle godine na godišnjem ovdje pa deda, deda... čudno je za čuti riječ deda, ali lijep je osjećaj biti ovako mladi deda', kaže Dado koji je spremna za nove izazove.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene