Doznajte detalje

Siniša, hrvatski avanturist: 'Najekstremnije iskustvo imao sam u Sibiru'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

25-godišnji avanturist Siniša Glogoški u posljednje tri godine iza sebe je ostavio zavidnu kilometražu, družeći se s beduinima, spavajući pod zvijezdama i izdržavajući ekstremne vrućine i hladnoće.

U svom najnovijem pothvatu kajakom će obići Jadran od njegove najsjevernije do najjužnije točke.
Njegovo ime je Siniša Glogoški, ima 25 godina i studira na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Sasvim običan dečko, možda biste pomislili. Pa ipak, njegov avanturistički duh ono je što ga čini drugačijim od ostalih.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

'Prije 3 godine sam počeo putovati, sjeo sam na bicikl i otišao do Sirije, to je bilo prvo putovanje. Išao sam sam, trajalo je 2 mjeseca i jedna jako dobra avantura. Nakon toga sam otišao na sjeveroistični Sibir družit se s nomadima i onda sam otišao u Južnu Ameriku', tvrdi Siniša.

Na pitanje koje mu je iskustvo bilo najekstremnije, odgovara: 'Prije dvije godine kad sam bio u Sibiru išao sam pješke preko zaleđenog Bajkalskog jezera i tu sam napravio jednu jako veliku grešku, precijenio sam se, nisam slušao instinkt, otišao sam s malo vode, to je bilo 50 km po ledu, a Bajkalsko jezero je mjesto gdje se dvije tektonske ploče dodiruju i svaki dan ima po nekoliko potresa tako da puca i led i svi su me upozoravali nemoj, ali bio sam budala i bio sam tvrdoglav. Tako da sam nekih 13 sati pješačio dan i noć, mećave, halucinacije, ludnica.' Što je još otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene