Cilj je svima isti!

Velika završnica Supertalenta u nedjelju na malim ekranima, a nekima su se snovi već počeli ostvarivati!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supetalent: Mark Bagarić Supetalent: Siena Uremović Supetalent: TDK Marjan Mark Bagarić, finalist Mark Bagarić Mark Bagarić - 13 Mark Bagarić - 12 Mark Bagarić - 10 Mark Bagarić - 4 Siena Uremović, finalistica +9 Siena Uremović - 7 Galerija

Sinoć je žiri odabrao posljednja tri finalista ovogodišnjeg Supertalenta! Siena Uremović, Mark Bagarić i Taekwondo klub Marijan odlaze u veliku završnicu! Donosimo vam pregled nastupa, dojmove, ali i planove kandidata.

Sinoć smo doznali imena posljednja tri finalista za veliku završnicu Supertalenta - Siena uremović, Marko Bagarić i TK Marijan. TON:

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Što kažete na pjesmu? Poslušajte prvi singl Marka Bagarića koji je postao senzacija poslije Supertalenta: "Sve je ispalo točno kako sam zamišljao"

Da taekwondo može biti briljantan i vizualno spektakularan pokazao je taekwondo klub Marijan. 

''Ovo je bio show, showtastično. Baš ste napravili show program'', rekla im je Maja. 

''Mi uvijek ciljamo na najbolje, ali ovo nije isto kao naša natjecanja, ovdje treba napraviti show tako da smo ustvari došli dati sve od sebe, prenijeti dobru energiju, i mislim da smo to uspjeli'', rekla Lena Stojković iz kluba. 

Transformacija Marka Bagarića ponovno je osvojila žiri. Jankov zlatni gumb ide u finale:

''Ne znam ostao sam bez riječi, nalazim se u finalu Supertalenta, moram doć malo k sebi'', rekao je. 

Emocije nakon proglašenja susprezala je i plesačica Sienna Uremović:

''Nisam to očekiala, kad su izgovorili moje ime počela sam se tresti, nisam znala što raditi'', kaže. 

Cilj je svima isti – postati osmi hrvatski Supertalent. No, što god ih čekalo u finalu, njihovi snovi počeli su se ostvarivati:

''Cijela Hrvatska me gledala, dobio sam zlatni gumb i sad sam još ušao u finale, i ako ne budem pobjedio ja sam finalista, što bude bude, i dalje ću se baviti muzikom bez prestanka'', kaže Mark Bagarić. 

''Cilje je otvoriti studio plesa u Zagrebu. I dalje ću raditi što volim, širiti svijest o dobrobiti plesa, i moje hrvatsko nasljeđe i to je što mogu tražiti'', rekla je Siena. 

''Želimo prenijeti poruku da sport povezuje sve, i da ne postoje granice. U sportu smo svi jednaki, da svi možemo trenirat. Željeli bi privući što više mladih ljudi'', dodala je Lena. 

Iako je na pozornici učinio da plesačica nestane, iluzije Stanelija ovog puta nisu bile dovoljne za odlazak u finale. Cherleadersice kluba Bravo na pozornici su pokazale zašto ovaj sport pripada kategoriji ekstremnih sportova. Čari plesa pokazale su i virovitičke mažoretkinje. 

Tia Mikić vratila se s eurovizijskom pjesmom Tik Tok Albine Grčić

Suze na oči žiriju ponovno je donijela rumunjska lutkarska grupa Lightwave Theatar. Emocije je svojim glasom potaknula i Sara Županović. Brzina i spretnost kojom žonglira lopticama u zraku talent je Oleksandra Koblykova koji je ponovno priredio show

One se bore za ravnopravnost muškaraca i žena. A istoimenom pjesmom ''Ravnopravnost'' grupa Pretty Loud predstavila se sinoć u posljednjoj polufinalnoj emisiji. 

Dvanaest finalista spremno je krenuti u bitku za pobjedu. Hoće li im se snovi ostvariti i u finalu i tko će ponijeti titulu Supertalenta osme sezone? Doznat ćemo za nešto manje od tjedan dana. Ne propustite finale Supertalenta!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene