Sve oči uprte su u Severinu i Igora - hoće li maleni Aleksandar dobiti brata ili sestricu?


Svako malo se po kuloarima šuška je li Severina ponovno trudna ili su je ipak samo paparazzi fotografirali s napuhanim trbuhom nakon što se najela graha, kako je jednom prilikom komentirao njezin menadžer. Mi smo odlučili provjeriti je li trudna iz prve ruke.

Vezani članci Tonči Huljić i Vojko V Evo kako zvuči kad se spoji nespojivo, donosimo pregled najneobičnijih dueta naših zvijezda! Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

'Svi ljudi koji su u vezi i koji se vole, rade na tome! Ako ne rade, ja im od srca želim!'

Severinini Silikoni zapalili su ovo ljeto i gdje god da se pojavi, izazove euforiju među svojim obožavateljima. 'Ja sam se samo povodila svojim instinktom i dobila ono što sam htjela. Spoj takve pjesme s takvim spotom, sve oprečno, što ja volim' rekla je Severina.

Seve će silikonske implantate uskoro zamijeniti haljinom carice Priske. Naime, na danima Dioklecijana početkom rujna u Splitu, Seve će uskočiti u ulogu supruge rimskog cara koji se zaljubio u Split, gdje je i ostao. 'Vidite kako ja to, od Silikona do Carice, sve može. Prvi put će carica Priska nešto i govorit, što do sad nije bio običaj' , rekla je Severina.


Na njezinim kostimima u kojima će zabljesnuti kao carica radi tim stručnjaka, a ne skriva ponos jer na kostimima ostalih sudionika rade kostimografi poznate svjetski proslavljene serije. 'Njihova odijela su pravljena u Genovi gdje i kostimi za Games of Trones čiji sam ja veliki fan', dodala je.

Severinin Igor Kojić nedavno je proslavio rođendan, a Severina je otkrila da su se lijepo zabavili. 'Bilo je lijepo, u društvu prijatelja tu u Splitu, uživali smo', rekla je.

 

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ostala je misteriozna, no sudeći prema bračnoj idili u kakvoj žive, čini se da bi uskoro mogli svoju ljubav okruniti podmladkom. Dotad je čekaju brojni nastupi, među ostalim, i koncert na poznatom Saboru trubača u Guči, za koji priprema pravi spektakl.
Seve u pauzma između koncerata dovršava i svoj novi album, a upravo je danas otputovala u London na odmor sa svojim dragim.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.