Sve oči uprte su u Severinu i Igora - hoće li maleni Aleksandar dobiti brata ili sestricu?


Svako malo se po kuloarima šuška je li Severina ponovno trudna ili su je ipak samo paparazzi fotografirali s napuhanim trbuhom nakon što se najela graha, kako je jednom prilikom komentirao njezin menadžer. Mi smo odlučili provjeriti je li trudna iz prve ruke.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 3 Severinin tim negirao glasine o Igorovu iseljenju iz njezina stana, evo što kažu da se zapravo dogodilo Igor Kojić Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

'Svi ljudi koji su u vezi i koji se vole, rade na tome! Ako ne rade, ja im od srca želim!'

Severinini Silikoni zapalili su ovo ljeto i gdje god da se pojavi, izazove euforiju među svojim obožavateljima. 'Ja sam se samo povodila svojim instinktom i dobila ono što sam htjela. Spoj takve pjesme s takvim spotom, sve oprečno, što ja volim' rekla je Severina.

Seve će silikonske implantate uskoro zamijeniti haljinom carice Priske. Naime, na danima Dioklecijana početkom rujna u Splitu, Seve će uskočiti u ulogu supruge rimskog cara koji se zaljubio u Split, gdje je i ostao. 'Vidite kako ja to, od Silikona do Carice, sve može. Prvi put će carica Priska nešto i govorit, što do sad nije bio običaj' , rekla je Severina.


Na njezinim kostimima u kojima će zabljesnuti kao carica radi tim stručnjaka, a ne skriva ponos jer na kostimima ostalih sudionika rade kostimografi poznate svjetski proslavljene serije. 'Njihova odijela su pravljena u Genovi gdje i kostimi za Games of Trones čiji sam ja veliki fan', dodala je.

Severinin Igor Kojić nedavno je proslavio rođendan, a Severina je otkrila da su se lijepo zabavili. 'Bilo je lijepo, u društvu prijatelja tu u Splitu, uživali smo', rekla je.

 

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ostala je misteriozna, no sudeći prema bračnoj idili u kakvoj žive, čini se da bi uskoro mogli svoju ljubav okruniti podmladkom. Dotad je čekaju brojni nastupi, među ostalim, i koncert na poznatom Saboru trubača u Guči, za koji priprema pravi spektakl.
Seve u pauzma između koncerata dovršava i svoj novi album, a upravo je danas otputovala u London na odmor sa svojim dragim.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.