Jedinstvenim događanjem, koji je počeo meditacijom, a nastavio se uživanjem u glazbi pod proljetnim zagrebačkim nebom, predstavljeno je novo izdanje Janinih bočica s porukom.


Nakon citata slavnih svjetskih književnika, red je došao na inspirativne poruke Louise Hay, najpoznatije svjetske life coach trenerice i začetnice ideje da se pozitivnim stavom može promijeniti čovjekova stvarnost.

Igor prvi put o Severini: 'Ako postoji savršena žena, ONA joj je najbliža'

Vezani članci Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Novu generaciju Jane krase poruke ljubavi, zdravlja i pozitivnih misli, svega onoga čega se i popularna pjevačica Severina svakodnevno drži. Otkrila nam je i koja ju je misao vodila na putu do estradnog vrha.

'Želim napraviti dobru ploču, želim napraviti dobar koncert, želim usrećiti ljude u stvari moja prva misao u ovome u čemu se bavim je usrećiti ljude', otkrila je Severina.

Seve odnedavno ponovno ljubi. Tako su uz dečka, bivšeg nogometaša Igora Kojića, osobe koje su izvor pozitivne energije u njezinu životu - prijateljice.

'To je jedna grupica žena na whatsupu, imamo našu grupu koja se zove "Samo ljubav" tako da tu toliko pozitivnih misli razdjelimo, naravski moja obitelj, prijatelji, svi ljudi koje volim i koji su mi bliski, a njih ima jako puno', rekla je pjevačica.

Za još pozitive pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook