Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Robinja ne ljubi kao dama' početni su stihovi Severinina novog hita. Orijentalni zvukovi pjesme u kojoj je pjevačica opjevala bezuvjetnu ljubav popraćeni su i novim spotom.


Orijentalni zvukovi Severinina novog hita, potekli su iz kreativnog vrela mladog riječkog glazbenog mahera - Andreja Babića, čije su pjesme čak 6 puta pjevali ne samo hrvatski predstavnici na Euroviziji.

Vezani članci Severina - 1 Počinje Jarun Open 2021. - Koncerti na otvorenom koje su mnogi priželjkivali uz brojne domaće i regionalne zvijezde Igor Kojić - 1 Dok Seve odmara u tropskom raju, njezin muž Igor uživa u potpuno drukčijim stvarima sa svojim društvom

Naša najveća regionalna zvijezda u njoj je otpjevala priču o bezuvjetnoj ljubavi. 'Kad zaista nekog voliš bezuvjetno i do kraja... Da li su te ljubavi rijetke ili ne, ja o tome ne mogu suditi, ali da li sam je doživjela. Jesam', priznaje Severina.

>> Ne biste vjerovali - Na jedan koncert došlo joj je 6 ljudi!

'U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno. Ja mislim da tamo gdje ljubav kreće i gdje ona boravi, tu nema ponosa. Ljubav i ponos ne mogu hodati jedna uz drugu', kaže popularna pjevačica. Lijepoj Splićanki njezina nova pjesma ipak se nije svijdela na prvu. Put iz njezinih ladica do glazbenog etera trajao je gotovo pola godine.

'Bila sam jako skeptična... Robinja ne ljubi ko dama? Ali, kad poslušate cijeli smisao, onda je jako dobra', kaže Seve.

Pogledajte cijeli prilog u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook