Iskreno

Zvijezda se nakon 11 godina vraća u Split, evo što joj je mama rekla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu svoje velike i dosad najuspješnije turneje 'Dobrodošao u klub' Severina je rasprodala Arene diljem Hrvatske i regije.

Naime, 6. prosinca nastupit će u svojem rodnom gradu, koji je samo zbog Severine otvorio vrata dosad zatvorene Arene. A kako se popularna pjevačica priprema za spektakl u Splitu te što joj je uoči koncerta poručila majka, zna ekipa inMagazin.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Nakon čak jedanaest godina Severina će ponovno nastupiti u svom rodnom gradu! Posljednja stanica njezine velike turneje 'Dobrodošao u klub' na rasporedu je 6. prosinca u Spaladium areni.

>> Splićani otvaraju Spaladium arenu zbog Severine: 'Nudili su nam Poljud'

'Ovi koncerti su posebna produkcija. Nama su nudili Poljud, međutim ova produkcija je napravljena baš za arene', otkrila je Severina.

Popularnoj Splićanki pripala je čast da ponovo otvori arenu vrijednu 70 milijuna eura, koja već godinu dana zjapi prazna.

'Drago mi je da je otvaramo s jednom ovako lipom predstavom', kaže Seve.

Povodom veličanstvenog koncerta s vrhunskom produkcijom koji će trajati čak 160 minuta, u Split stiže cijeli Severinin tim koji broji preko 90 ljudi.

'Ovo je bajka za cijelu obitelj, djeca će doći slušat neke pjesme koje vole, a odrasli će uživat u nekim videoprojekcijama, vidjeti nešto malo više', poričuje pjevačica.

Na pitanje ima li tremu s obzirom da nastupa u rodnom gradu, rekla je da već godinama nema i to zahvaljujući Goranu Bregoviću koji joj je kazao kako on tremu pretvara u nešto lijepo pa tako sad i ona čini.

'I kad smo imali prvi koncert u Rijeci, ja obično koja sam tremaroš, ništa se nije vidjelo da imam tremu. I onda sam se mislila da sam došla do te faze da sve odlazi u lijepo i kako se to u koncentričnim krugovima širi na publiku i oni je opet vraćaju meni', kaže Severina.

Na malu provokaciju hoće li po posjećenosti Arene 'potući' Jelenu Rozgu - prvu pjevačicu koja je ispunila taj velebni prostor, Seve je lukavo dometnula da je Rozga 'prva plava žena' koja je napunila reprezentativan koncertni prostor.

'Mi smo u Zagrebu imali preko 20.000 ljudi. Nagovarali su nas na još jednu Arenu Zagreb, ali nekako mi se to činilo da ne bi imalo tu čar, a sad brojati koliko si imao arena, to stvarno, mislim ego mi nije toliki', otkriva Severina.

Mnoge je zanimalo hoće li joj majka priznati da je zvijezda nakon koncerta u Splitu.

'Rekla mi je da bez 'Dalmatinke' ne dolazim', kaže kroz smijeh.

Uz sve pjesme s albuma 'Dobrodošao u klub' te mnogobrojne hitove iz dugogodišnje karijere, splitskom arenom zagrmjet će i Sevin najnoviji singl 'Hurem'.

'Apsolutno, mater bi me ubila. Ustvari imam 3 pjesme koje su super. Radili su ih autori koji su radili na albumu 'Dobrodošao u klub' i stvarno su lijepe', šali se pjevačica.

Balkanska Madonna je priznala da se već odavno navikla na svakodnevne medijske napise o njezinom privatnom životu.

'Ja bih voljela da se piše samo o onome s čime se bavim. Sad ima stvarno raznih informacija i ne može se to kontrolirati. Ja bih voljela da izlazi samo o koncertima, mislim samo ono što je lipo. Ako nemate ništa lipo za reći, nekako ružne vijesti ne volim', bila je iskrena.

Za prezaposlenu Severinu trenutačno nema odmora. Već sutra je čeka nastup u areni Varaždin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene