Čini se da Severina nikad nije bila sretnija. U sasvim otvorenom intervjuu otkrila je da je u suprugu Igoru pronašla sve o čemu je oduvijek sanjala - ljubav, poštovanje i prijateljstvo.

Galerija


Dobro raspoložena Seve detalje iz života, nakon duže medijske pauze, ispričala je u intervjuu za IN magazin. 

Seve, novi album je vani, ''Mirna'' je najmanje mirna, kakve su reakcije?

Vezani članci Severina Seve uz fotografiju s putovanja podijelila i emotivnu priču: ''Ne želim pisati što sam tamo doživjela...'' Severina Severina javno nahvalila svekra i svekrvu uz zajedničku fotografiju, a fanovi su primijetili jednu sitnicu

''Prije svega želim ti reći da mi je jako drago da tebe vidim, to znači da sam i ja nekako počela raditi, da se nešto desilo! Inače sam imala sreću što su mi pjesme slali svi kompozitori i što u toj poziciji možete izabrati dobre pjesme. Ja više odavno ne pišem jer ne stižem'', započela je Seve. 

Kad je njezin privatn život u pitanju, o njemu ne voli previše pričati, ali u spotu za pjesmu ''Kuma'' koristila je kadrove upravo sa svog vjenčanja. 


''Kad je pjesma bila gotova jedino što mi je palo na pamet je bilo to. Jer sad raditi spot - ponovno svadbu - to mi se ne da'', našalila se pjevačica. 

Dodala je i da joj je u braku s Igorom baš lijepo. 

''Baš mi je lijepo i sretna sam što sam našla čovjeka koji je i moj, i poštovanje, ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo! Imamo sreću da su i njegovi od prvog dana s nama tako da je to jedan onako baš lipi život'', rekla nam je i usput otkrila što njih dvoje rade kad nema kamera i kad su daleko od očiju javnosti. 

''Pletemo! Zato što pletenje dosta smiruje! A mi volimo da smo mirni, mirni, mirni... I heklamo'', našalila se Severina. 

''Ja jako volim kad ljudi drže do tijela. Naše tijelo je nama stvarno jako bitno, mi toliko malo držimo do njega zato što ga toliko trošimo, sve nam je u tom našem tijelu...'', zaključila je. 

Progovorila je i o koncertima, turneji koju planira, ali cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

Roleksi, dijamanti i privatni avioni: Uvid u svijet ''Karlovih dječaka'' i tko su oni zapravo bili

''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu