Ležerna izdanja

Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Nives Celzijus Maja Bajamić Snježana Mehun +0 Indira Levak Galerija

Iako domaće poznate dame najčešće gledamo u glamuroznim haljinama i s full make-upom, neke se ne libe pokazati i svoje kućno izdanje. Severina je otkrila kako izgleda dok doma peče pitu krumpirušu, Indira kako u kućnoj teretani vježba bez trunke šminke, a Maja Bajamić dok sadi krumpir i muze kravu. Izgledaju li domaće ljepotice bolje sređene na crvenom tepihu ili opuštene u kućnom izdanju, za IN Magazin je istražio Davor Garić.

Nema tog crvenog tepiha u Hrvatskoj i regiji koji ne obožava Severinu. U glamuroznom izdanju Seve plijeni pozornost gdje god se pojavi, no i u kućnom izdanju ova Splićanka ostavlja bez daha. Seve je uskočila u kućni haljetak i ogulila krumpir, nasjeckala luk, razvukla kore i ispekla slasnu deliciju.

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

"Što ste mislili da ja ne znam ni jaja ispeći. Tu se varate. Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požalit", poručila je Severina.

I glumica Bojana Gregorić Vejzović slovi kao domaća modna ikona. Atraktivne toalete s crvenih tepiha ipak rado zamijeni opuštenim kućnim izdanjem.

"Lakne mi malo kad skinem to sve s glave i kad obučem rukavice za suđe i kad krenem ''Djeco, zašto niste spremili svoje stvari! Idemo, tanjur u sudoper! Naučila sam vas da se tanjur mora staviti u sudoper!'' Tako da sam ja doma uglavnom sluškinja, ali to radim s užitkom", našalila se Bojana.

Seksbomba, na čija glamurozna izdanja ni kamen ne bi ostao hladan, jednako je atraktivna i doma.

"Ja zapravo najviše volim svoje lice bez šminke zato što mi onda ovaj madež na lijepoj strani dolazi do izražaja", priznala nam je Nives.

Atraktivna Splićanka Maja Bajamić pozornost plijeni i dotjerana do posljednjeg detalja, ali i kada na njivi sadi krumpir ili u staji muze kravu.

"Baveći se svjetlima pozornice, reflektorima, šminkom, lijepim držanjem, uvijek nekim lijepim outfitom, često se zaobilazi onaj pravi dio mene koji je zapravo takav kakav je, prirodan. Što na umu to na drumu", pojasnila je Maja.

Zsa Zsa je nedavno pomaknula granice i otvoreno progovorila što se u njezinu slučaju krije iza šminke i sređenog izdanja s crvenih tepiha i društvenih mreža.

"Ovo je moja koža! Nije savršena, baš kao što nitko na ovom instagramu, kad bi maknuli sav photoshop, sve kuteve i dobro svjetlo i šminku, na kraju dana, nije savršeno", otkrila je Zsa Zsa.

Snježana Mehun vlasnica je modnog brenda i često uskoči u glamurozne haljine vlastitih kolekcija, no nema problem pokazati kako izgleda ujutro u kupaonici.

"Evo me, prirodna kakva jesam, takva sam, kakva sam. Bez šminke, ovih dana smo svi bez šminke, svi smo s izrastom, svi smo bez frizure, sve je onako prirodno", izjavila je Snježana.

Odmor od svjetlucavih kostima i besprijekornog make-upa katkad zatreba i Indira. U svojoj kućnoj teretani voli biti opuštena.

"Vježbat ćemo, ali ćemo vam pokazati vježbe kod kuće. Gledajte, nemam trepavice, nemam frizuru, nemam šminke, ništa vam nije potrebno, samo vam je potrebna dobra volja", poručuje uvijek puna energije Indira.

Iako smo, zahvaljujući pandemiji, dobili detaljan uvid u kućna izdanja brojnih domaćih zvijezda, jedva čekamo da se vrate revije, koncerti, festivali i glamurozne toalete s crvenih tepiha.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene