Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.


'Nisam trudna, kad budem, znat ćete!' Demantirala je Severina glasine da je ponovno u blaženom stanju a koje su krenule nakon što je na fotografijama pokazala trbuščić. Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.

Vezani članci Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 7 Što to sve povezuje Amerikanku Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, koji su jednostavno kliknuli na prvu? Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

Nakon spektakularnog vjenčanja prošle godine Severina je rijetko davala intervjue pa su se informacije o njezinu ljubavnom životu iščitavale s fotografija na društvenim mrežama. Krenula su tako i šuškanja da je ponovno trudna, nakon što se na nekim fotografijama nazirao trudnički trbuščić.

Hoće li i kada jedna od najvećih zvijezda regije svojem suprugu podariti sina ili kćer, kaže, zapisano je samo u zvijezdama.

Što Severina i Igor imaju za reći, pogledajte u prilogu IN magazina

OVDJE pročitajte sve o navodno velikoj svađi Severine i Igora.