Ovo niste znali

Ovakvu je još niste upoznali! Nives otkriva svoju drugu stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna Nives iza svjetala reflektora pokazala je svoju drugu stranu koju nemamo priliče vidjeti često.

Pjevačicu i spisateljicu, Nives Celzijus navikli smo gledati u oskudnim odjevnim kombinacijama i senzualnim nastupima, no kada nije na sceni brižna je majka i supruga.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Seksi izdanje za mužića: Nives ga čeka samo u pregači?

Daleko od svjetla pozornice, debelog sloja šminke i TV kamera živi jedan sasvim drugačiji život. Nives je majka, supruga i domaćica što ste se već mogli uvjeriti tijekom njezinog sudjelovanja u Celebrity Masterchefu. Kuhanje, peglanje, čišćenje njezina su svakodnevica.

Zbog poslovnih obveza često putuje, no svoje slobodno vrijeme najčešće provodi s djecom. Ipak, želja joj je više vremena provoditi s obitelji kao što su odlasci u prirodu što joj ponekad poslovni angažmani ne dopuštaju.

Iako je gotovo uvijek nasmijana, čini se da ipak zna pokazati i autoritet, što je također sastavni dio roditeljstva. Stroga je mama i kad na red dođe pisanje domaće zadaće. No, ponekad se i Nives zamisli nad jednostavnim školskim zadatcima.

'Mogu bez problema riješiti neke kompliciranije jednadžbe ali kada treba nešto zbrojiti onda moram pet puta provjeriti jesam li dobro izračunala, ali zato Leone tu rastura. Pomaže mami da provjeri koliki kusur mora dobiti u dućanu, da me neko ne prevari i zezne', rekla je Nives za inMagazin.

Činjenica da je Nives vrsna domaćica potvrđuju i njezina djeca, više o tome pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene