Plavi Orkestar od prvog je dana izazivao histeriju među obožavateljima.


Kad sjednete preko puta Saše Lošića, a to će vam potvrditi mnogi, imate osjećaj kao da ste se susreli sa starim prijateljem. Srdačan, pristupačan i otvoren - samo su neki od dojmova na račun ovog vječnog dječaka Plavog orkestra.

Bajaga & Instruktori i Plavi orkestar po prvi puta nastupili zajedno na pozornici

Vezani članci Slika nije dostupna Domaće zvijezde nekad i sad: Više od 30 godina biseva u nogama Slika nije dostupna Udar struje i pad u nesvjest na pozornici - Legenda nam je sve otkrila!

'Mi bi vam mogli biti najbolji frendovi iz razreda, i onda ljudi nekako kad nas upoznaju na neki se način razočaraju', rekao je skromno Saša. A publiku su jedinom i razočarali iz jednog sasvim drugog razloga - zbog svojevremenog raspada benda koji je žario i palio estradnom scenom. 'Zašto se bend raspao? Isključivi krivac sam bio ja, zašto je bend pravio pauze, jer ja jednostavno javni život, nisam, kako bih rekao, nisam baždaren za javni život', objasnio je Lošić. 

Bajaga razočarao na Rujanfestu - ponio se neprofesinalno

Nije ni čudo uzmemo li u obzir to da je u Beogradu pred hordom obožavatelja morala intervenirati policija, dok je pod navalom zagrebačkih fanova puklo staklo na trgovačkom centru. Loša je zbog toga mijenjao adresu jer se, uz neprestanu zvonjavu telefona, s fenomenom popularnosti Plavog Orkestra morao nositi i njegov poštar.  'U onim vrećama za krumpir je donosio hiljade pisama, uvijek ga je moja pokojna mama uvodila u kuću da nešto popije', prisjetio se dana najveće popularnosti.

Što je još Saša otkrio o povijesti jednog od najpopularnijih bendova na prostoru bivše Jugoslavije, saznajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook