SFF

Kako svijetu predstaviti novog dečka? Prošetajte ga crvenim tepihom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goran Bogdan, Nina Violić, Branislav Trifunović samo su neki od poznatih glumaca koji su ovih dana prošetali sarajevskim crvenim tepihom. Prvi put u domaćem je filmu utjelovio ulogu i Goran Kostić, koji je surađivao s Angelinom Jolie.

Iako su se mediji već naveliko raspisali o tome kako Goran Bogdan briljira u ulozi kradljivca dragulja u kriminalističkoj seriji britansko-francuske koprodukcije, ovaj glumac tek skromno odgovara kako je još prerano govoriti o tome.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Prekinuli pa se mirili Naš glumac dugo je izbjegavao izlaske s 11 godina mlađom djevojkom, a sada su na crveni tepih došetali držeći se za ruke

Odavno se izvan granica ovih prostora otisnuo i ovaj glumac. Nakon zapaženih uloga u svjetski poznatim filmovima kao što su 96 sati, Hanibal, U zemlji krvi i meda Angeline Jolie, Goran Kostić je prvi put na velikom platnu, u filmu Hiljadarka, utjelovio ulogu na materinskom jeziku.

Hrvatski film 'Ti mene nosiš' oduševio publiku u Sarajevu

Jel vam draža Hiljadarka ili Angelina? 'Drugačije je , jedno je glavno jelo drugo je desert. Svako jelo ima svoj okus, nijansu', rekao je Goran.

Značenje Hiljadarke u ovoj je komediji dvojako. Jedna predstavlja novčanicu s likom glavnog junaka Atifa, a druga damu noći: 'Smešno je malo, čudno, kad vidiš sve ostale novčanice tko je sve na njima, kreće malo ego, kad bih se i ja pojavio tu jednom, ali to se narvno neće desiti', rekao je glumac Branislav Trifunović.

I dok radnja Hiljadrake vraća u prošla vremena, film Naša svakodnevna priča, koji je prikazan u natjecateljskom dijelu ovog Festivala smješten je u sadašnjost te prati građansku obitelj srednje klase. Jedna od poruka ovog filma je ona kako su obitelj i ljubav najvažnije. A dobro to zna i splitska glumica Lana Barić koja se crvenim tepihom prošetala sa svojom novom ljubavi, povjesničarom Draganom Markovinom.

Više saznajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene