Sanja Vejnović tako već preksutra ide na more, a ubrzo će i Ecija Ojdanić, čijoj djeci je gotova školska godina.

Galerija


Ovog vikenda i službeno se otvara ljetna sezona. Mnoge naše zvijezde već dobro znaju gdje će napuniti baterije. Sanja Vejnović tako već preksutra ide na more, a ubrzo će i Ecija Ojdanić, čijoj djeci je gotova školska godina. Domaće zvijezde će dugo toplo ljeto iskoristiti negdje na obali. "Na odmor uvijek idem klasično kod sebe u Tribunj, tamo već godinama, godinama ljetujem, ali bit će jedna radna turnejica s predstavom iz scene Gorica, to ćemo deset dana nas četiri cure malo po Jadranu napraviti turnejicu tako da se tome jako veselim", rekla je Baban.

Ana Maras Harmander (Foto: Instagram)
Ana Maras Harmander (Foto: Instagram)

Vezani članci Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Priča koja će vas osvojiti intrigantnim i uzbudljivim zapletom: Otkrivamo tko su nova lica nove serije! Glumci serije Drugo ime ljubavi (Foto: IN Magazin) U seriji "Drugo ime ljubavi" igraju negativce, ali u privatnom životu bave se nečim sasvim drugačijim

Daleko od pogleda bit će i Paola Valić Bekić. Popularne destinacije, gdje ima mnogo ljudi, kaže, izbjegava. "Ja sam to odradila prije deset godina, tako da ne više. Ja volim otići kod sebe na Krk u Bašku, to je nekako naša oaza mira jer sam tamo od djetinjstva, a možda se zalomi još ovako neko putovanje neplanirano".

Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić)
Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić)

I dok jedni ljetnu idilu zamišljaju na Jadranu, drugi su pak spremni potegnuti i nešto dalje. Jedno putovanje Ecija Ojdanić već je odradila. Prije Svjetskog nogometnog prvenstva sa svojim je kazalištem gostovala u Rusiji. "Bila sam prvi put u Moskvi. To je takva jedna manifestacija moći snage. Taj grad je građen imperijalistički. Ljudi su drugačiji, nisu baš jako srdačni, ali moram priznati da je jako dojmljivo. Živjela bi tamo da sam tajkunica. Za duži boravak u Švedskoj spremna je Ana Maras Harmander. U ovoj sjevernoj zemlji dočekat će je prilično dug dan.

Paola Valić Bekić (Foto: Instagram)
Paola Valić Bekić (Foto: Instagram)

Što su nam još naši celebrityji otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.