najteže podnijela izazov

Sanja Močibob nakon odlaska iz Survivora otkrila što je jedva dočekala kada se vratila u Hrvatsku

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob In Magazin: Sanja Močibob Sanja Močibob - 4 Sanja Močibob - 3 Sanja Močibob - 2 +8 Sanja Močibob - 1 Galerija

Sanja Močibob iz plavog tima Survivora imala je najviše problema s prilagodbom na izazovne uvjete te se prva vratila u Hrvatsku, dok je crveni tim napustio Niggor. Umažanka nam je otkrila čime se prvo počastila kad se vratila kući, dok je Niggor Survivor napustio pomalo ljutit na ženski dio crvenog tima.

Od svih natjecatelja na otoku, Sanja je najteže podnijela izazovne klimatske uvjete koji su joj bili nepodnošljivi, pogotovo nakon dva preboljenja covida.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Loše mi je. Hoću mamu, hoću ići doma. Ne mogu više. Ne mogu, loše mi je. Ne mogu disati", rekla je u Survivoru. "U jednom trenutku plivaš, u jednom trenutku trčiš, u jednom trenutku gađaš tako da ono... Vrlo je intenzivno i kažem, na toj klimi je stvarno zahtjevno. Ta sparina ubija i nikada više neću ići na Karibe", komentirala je bivša natjecateljica Survivora.

Uz klimu, veliki problem joj je predstavljala i skromna prehrana. "Mogu reći da se osjećam jako iscrpljeno i samo spavam i jedem i pokušavam nadoknaditi kile koje sam izgubila jer sam izgubila pet kila, što je već na moju težinu jako puno", kaže Sanja.

Zato joj je jedna od prvih želja nakon povratka u Hrvatsku bila kalorijski bogat i ukusan obrok. "Tamo non stop razmišljaš o hrani, dosta smo kratili vrijeme razmišljajući što bi jeli. Bila je zezancija da bih sendvič s parizerom platila 300 eura u tom trenutku. Prva moja kulinarska želja je bila biftek s krumpirom iz pećnice", priznala je.

Sve detalje otkrijte u prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 7 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 +13 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene