šalje prekrasnu poruku

Operna diva u ulozi u kojoj ju još nismo vidjeli, a svidjet će se onim najmanjima: "Jedva čekam komentare djece"

Sandra Bagarić Sandra Bagarić In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Predstava Zagrebačka gora Predstava Zagrebačka gora Predstava Zagrebačka gora Predstava Zagrebačka gora Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Galerija

Sandra Bagarić okreće novu stranicu nakon 25 godina karijere. Ovog puta razveselit će one najmlađe te u predstavi za djecu odigrati čak dvije uloge. Otkrila nam je sve o njima, ali i ostalim planovima.

"Ovo je sova Mudrica koja mudro čuva šumu i ovo je moja lisica Micika koja je u stvari jedna prefrigana koja je obišla cijelo naše gorje. Ima vrlo interesantan akcent, tu i tamo malo voli podmetati, ali u principu je dobra. U svakom slučaju dva različita lika, jedan je malo ozbiljniji, jedan razigraniji", otkrila je operna pjevačica Sandra Bagarić detalje o predstavi u kojoj glumi. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Radi se o predstavi Zagrebačka gora u organizaciji lutkarskog kazališta "Za bregom". U predstavi složna šumska družina svoj doma čisti od gradskog smeća.

"Gospođa Zdenka Đerđ i ja smo se čule, ima pola godine i sad sam imala vremena i ustvari mi je druženje s mladim kolegama unijelo radost u ovu sivu svakodnevicu gdje smo svi pod stalnim bojkotiranjem i brojkama o koroni i svemu. Mi se na neki način igramo i tako sam se ja vratila u djetinjstvo i igram se s ovim lutkicama, dolazim doma razdragana. Otkrila sam novi žanr s obzirom da sam se bavila i mjuziklima i operetama i voditeljstvom. Ovo još u životu nisam probala i moram reći da me beskrajno veseli", ispričala je Sandra. 

Predstava ima prekrasnu poruku. "Da čuvamo našu šumu, da odlažemo smeće na prava mjesta, tako da jedva čekam da uđemo u pune vrtiće i škole i da osluškujemo komentare djece", istaknula je je operna pjevačica. 

Planovi su to za vremena kada će za to biti sretnije okolnosti. Zasad se predstava odigrava prema epidemiološkim mjerama u centru za kulturu Maksimir.

"Nema tu puno improvizacije. Koliko je ovo jedan fizički rad dok dodamo lutke, dok se zamijenimo. Nema tu puno vremena za poziranje, nismo mi tu bitni. Bitna je lutka, da toj lutki damo glas, damo izraz, da je oživimo, da ona prenese tu poruku. Dakle, mi govorimo preko lutke. Ja ne igram dva lika, ja igram dvije lutke", pojasnila je Sandra. 

Za simpatičnu Sandru prosinac je izuzetno dinamičan. U Opatiji će 19. prosinca nastupiti s kolegicom Martinom Tomčić i suprugom Darkom.  "Tu imamo i opere i operete i mjuzikle. Naravno, bit će i koja božićna tako da se nadamo da će koncert biti. To je u novoj dvorani u Opatiji, ne znam koliko ljudi tamo može stati, ali koliko god nama su i dva čovjeka u publivi publika kako smo postali skromni", rekla je operna pjevačica. 

Do kraja godine izaći će i njezin album sa Zagrebačkom filharmonijom koji je homage njezinih 25 godina karijere. "Gdje su i Strauss i Lehar uvijek je raditi sa Zagrebačkom filharmonijom prestiž i nadam se uskoro jednom koncertu s 2000 gledatelja. Kako to zvuči 2000 gledatelja", rekla je Sandra. 

Dinamičan tempo u ova zahtjevna vremena očigledno odgovara glumici koja sjajno izgleda, a tajna je jednostavna. "Ne pušim, zdravo kuham, tu i tamo se malo posvađam sa suprugom i sinovima, radi dramaturgije hodam svaki dan 10 kilometara. Ne smijem reći da ne provociram zlonamjerne, ali meni je ova korona došla super da se družim sa svojom familijom tako da se ne dao bog da se potres ponovi. To mi je bio šok, ovo sve ostalo strpimo se malo. Budimo tolerantni, pomozimo si i mislim da će sve to proći", poručila je Sandra. 
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene