Jeste li ikad željeli nekomu pokloniti pjesmu? Vaše snove u stvarnost može pretvoriti Sandi. Možda niste znali da je tvorac jednih od naljepših ljubavnih stihova dosad napisao i mnoge personalizirane pjesme. Čije je crtice iz života ovjekovječio u svojim stihovima i notama te kakvo iznenađenje ovog Valentinova sprema gledateljima In Magazina, otkriva Anja Beneta.

Galerija Sandi Cenov - 3 Sandi Cenov - 2 Sandi Cenov - 1 +21 Sandi Cenov - 2

Pjevajući upravo ove stihove, sad već davne 1995. godine, Sandi je javno kleknuo pred svoju prvu suprugu Branku Bebić Krstulović. Iako je inspiraciju za gotovo sve svoje pjesme tražio u stvarnom životu, "Žena budi mi ti" ostat će upamćena kao prva personalizirana pjesma jednog od najvećih romatičara na domaćoj sceni.

Vezani članci Slika nije dostupna Sandi posve iskreno: 'Da mi je to netko rekao kad sam bio dijete, rekao bih da je lud!' Slika nije dostupna Sandi se vraća zagrebačkoj publici!

''Ja bih ih rekao da je sve počelo s pjesmom ''Žena budi mi ti''. I tu sam vidio zapravo da ono što sam ja maštao kao klinac, da se stvarno može svašta reći pjesmom pa i to'', govori. 

Sadašnjoj supruzi Ilini Sandi je pak pjesmom odlučio čestitati rođendan.

''Sadrži i neke pravne izraze jer je ona odvjetnica pa sam to sve uspio izvesti kao iznenađenje koje je u potpunosti uspjelo jer je pjesma išla na radiju. Ja sam joj rekao poklon ti dolazi u 11, ona se lijepo obukla jer je čekala poklon, a zapravo na radiju su pustili pjesmu za njen rođendan. Njena reakcija je bila i suze radosnice i stvarno je iznenađenje bilo onako kao što sam ja priželjkivao pa još više od toga'', priča Sandi. 

Lavinu emocija izazvalo je i iznenađenje koje je Sandi priredio za rođendan kćeri Đorđa Balaševića.

"Dolazio sam na poziv pokojnog Đorđa Balaševića koji mi je bio veliki, veliki idol na 18. rođendan njegove kćeri i sad što pokloniti, sve ima, a 18. ti rođendan je i otišao sam u studio kod mog kuma i napravili smo totalnu obradu njegove pjesme Lepa protina kći, ali je totalno napravljena pjesma koja se zove Lijepa Đokina kći, evo sad ću vam je malo odsvirati'', priča. 

/''Rekacije su bile naravno vau i sjećam se još da mi je Olivera Balašević rekla da cijeli život razmišljao o otme da kad bi pravi, originalni frajer upucavao kćeri da bi napisao grafit na kuću - ''Ovdje živi lepa Đokina kći " iz te pjesme , a ja sam joj napravio pjesmu , a nisam ni znao da je to mislila ...", prisjetio se Sandi. 

Personaliziranu rođendansku pjemsu dobila je i Sandijeva mama, ali i supruga njegova velikog prijatelja, koji je, zahvaljujući Sandiju, supruzi sam otpjevao, ali i snimio pjesmu u profesionalnom studiju.

Tremu u studiju imali su i Jasna i Zoran koji su na vjenčanju svoje trudne kćeri otpjevali pjesmu "Deda se neda", koji su mnogi već prozvali himnom svih budućih baka i djedova.

Glazbenik kojeg očito bez razloga ne zovu hodajuća pjesma, svojim je notama i versima uspio čak i pomiriti jedan posvađani par.

Pucali od ponosa su i mladenci Đurđa i Nemanja, kad im je Sandi na vjenčanju zapjevao pjesmu napisanu prema njihovoj ljubavnoj priči.

Suze radosnice ovog Valentinova na lice vašeg partnera možete izmamiti i vi. Jer upravo gledatelje In magazina Sandi daruje za Dan zaljubljenih.

''Pošaljite nam svoju priču na inmgazain@novatv.hr i možda baš o vašoj priči napravim personaliziranu pjesmu koja vam ostaje za sva vremena.", poručio je Sandi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Njezinoj egzotičnoj ljepoti i osmijehu nekad se divio cijeli svijet, a zbog brojnih operacija danas jedva drži oči otvorene! Janice Dickinson - 3 Janice Dickinson - 1 Janice Dickinson - 2 +26 Janice Dickinson - 4

Jedna od najljepših žena svijeta u 40. godini postala majka, ona i njezin deset godina mlađi suprug sve su dobro tajili! Priyanka Chopra, Nick Jonas Priyanka Chopra, Nick Jonas Priyanka Chopra, Nick Jonas +26 Priyanka Chopra

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju