Hrvatski model godine

VIDEO Zgodni Vukovarac je objekt požude brojnih Hrvatica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodni maneken svojim je šarmom osvojio Jelenu Rozgu, Nives Celzijus, Lidiju Bačić i Ivanu Radovniković. Upravo je u njihovim videospotovima Batarilo pokazao zašto slovi kao jedan od najpoželjnijih domaćih modela.

Žene ga vole, a muškarci ne skrivaju ljubomoru. Imune nisu ostale ni poznate pjevačice. Za jednog od najpoželjnijih domaćih modela otimaju se Jelena Rozga, Lidija Bačić, Nives Celzijus i Ivana Radovniković. Upravo su ove dame u svojim videospotovima poželjele lik i djelo naočitog Vukovarca Roberta Batarila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Taylor Swit ima novi moćni video za 'Blank Space' - Svi se pitaju tko je taj zgodni frajer u spotu?!

'Pa strašno mi imponira što me pjevačice žele pored svih ovih naših hrvatskih modela kojih je u zadnje vrijeme stvarno dosta', kaže Robert. Posljednji uradak u kojem je Batarilo pokazao svoju atletsku građu je videospot ''Tsunami'' Jelene Rozge. Naravno, iz scenarija nisu izostale intimne scene u krevetu.

Za sve naše gledateljice koje su bacilo oko na ovog uspješnog modela, evo dobre vijesti. Srce mu je spremno za nove izazove jer je Robert slobodan. Ovih je dana Batarilo položio i posljednji ispit na studiju ekonomije.

Neostvarena želja je modelingom obići svijet. Budući da modele, pa tako i Roberta, često gledamo razodjevene, mnogi će pomisliti kako im smeta to što ih doživljavaju samo kao ''komad mesa''. 'To je takav posao, možda ljudi sa strane to tako doživljavaju ali meni je to normalno', kaže Robert a sudeći prema dosadašnjim uspjesima, još ćemo ga dugo gledati na modnim pistama, u reklamnim kampanjama i glazbenim videospotovima.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene