Sve im se čini nestvarno!

Oni su trenutačno najpoznatije trojke u Hrvatskoj, prošlog su vikenda ostvarile svoj san!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić In Magazin: 11-godišnje trojke Šubarić - 9 In Magazin: 11-godišnje trojke Šubarić - 8 Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić +10 Trio Šubarić Galerija

Trio Šubarić oduvijek su htjeli nastupiti na Supertalentu, no zlatni gumb koji su dobili od Igora i Frane – još uvijek im se čini nestvarnim. Jesu li se dojmovi slegnuli? Kako se nose s popularnošu? I zašto se baš danas posebno slavi u njihovoj obitelji, saznajte u prilogu In magazina!

''Gledajući prethodne sezone Supertalenta maštali smo o našem nastupu na njegovoj predivnoj pozornici, i ove godine nam se za to ukazala prilika, pa su nas podržali profesorica i roditelji, i eto nas'', kaže trio Šubarić 

Pogledaj i ovo Trio Šubarić trio fantastikus! Još samo njihov gumb se čekao: Igor i Frano nisu ostali imuni na trojke Šubarić pa su odmah znali što im je činiti!

No nisu mogli ni sanjati da će želja imati ''zlatni'' završetak. Tomislav, Adrian i Gabriel Šubarić, odnosno Trio Šubarić, na pozornicu Supertalenta donijeli su ne samo iznenađenje svojom pojavom već i spektakularan kraj šeste audicijske emisije:

Trenutačno najpopularnije trojke, braća iz Tenje pokraj Osijeka pokazala su jedinstveno šesteroručno sviranje klavira. Kako bi mogli vježbati i kod kuće, imaju 3 klavira.

''Solo sviramo tri godine a šesteroručno, komorno sviramo dvije i po godine. Imamo tri klavira i vježbamo svi u isto vrijeme'', kažu. 

Posljednjih dana ne prestaju čitati poruke potpore koje stižu sa svih strana, a dojmovi se još nisu slegnuli:

''Ne može se ni prebrojati koliko ih je bilo. U prvom trenutku nismo bili svjesni što se događa oko nas, trebalo nam je malo vremena da shvatimo da smo mi zlatni gumb. Bili smo oduševljeni i presretni'', kažu. 

Ponos je i u srcima roditelja koji nisu dvojili podržati ih u njihovim snovima o nastupu:

''Mi smo bili jako ponosni na njih u tom trenutku, nas je isto dosta iznenadilo što se sve dogodilo na toj sceni, poslije počenog šoka smo bili stvarno sretni što su uspjeli ostvariti svoj san'', priča Marijan Šubarić. 

Popularnost u školi sad im je zajamčena, no, kažu, neće se umisliti:

''Ne razmišljamo baš o tome no vjerojatno nam neće smetati.
Radimo ono što volimo i ne razmišljamo o popularnosti, ali kada nas prijatelji i nastavnici traže da nešto odsviramo u školi rado im ispunimo želju'', kažu. 

Već su dovoljno posebni kao jedine trojke u školi:

''U školi su nas na početku miješali, nisu nas razlikovali ali mi se nismo ljutili na to, mi smo im govorili po čemu će nas razlikovati i sad nas razlikuju'', otkrivaju. 

Razlikuju se tek prema omiljenim bojama i životinjama, no sve ostalo – vole jednako.

''Morate prvo razumijeti da su to trojke, povezani su emotivno, povezani su međusobno, imaju slične osobine, slične želje, da ne kažem ista razmišljanja, ponekad se trudimo da ih malo usmjerimo u azličitim pravima kako bi mogli izgradit svoju osobnost'', govori njihov otac. 

Iako se čini nemoguće, mjesta za dječju svađu među njima nema i ne smije biti:

''Jednostavno… nemamo svi sto mišljenje o svemu, ali mislimo da to nije razlog za svađu nego se dogovorimo, razgovaramo, i onda zaključimo što je najbolje za nas'', objasnili su. 

A tako je bilo i pri odluci za nastup u polufinalu:

''Pripremamo se za polufinale ali to je ipak tajna što ćemo u polufinali – vježbamo i učimo'', kažu. 

Osim danas! Jer danas je u obitelji Šubarić slavlje – Tomislav, Adrian i Gabriel slave 12. rođendan:

''Imamo iste želje, želja nam je da prođemo makar u finale i naravno da budemo zdravi'', zaključili su. 

Pa sretan rođendan Trio Šubarić!!!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene