Uh...

Žestoka svađa o kojoj priča cijeli svijet! Kako su slava i novac razdvojili kolegice

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 +0 Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (Foto: Getty) Galerija

Kim Cattrall javno je prozvala Sarah Jessicu Parker i potvrdila nagađanja o njihovom narušenom odnosu.

Samantha, Carrie, Miranda i Charlotte. Pamtimo ih kao četiri najbolje prijateljice iz kultne serije "Seks i grad". Nažalost, u stvarnom životu, prijateljstvo je "puklo" davnih dana. O tome je nedavno prvi put javno progovorila Kim Cattrall, publici poznata kao Samantha. Evo kako su slava i novac zavadili poznate glumice.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Iako ih pamtimo kao četiri najbolje prijateljice, nedavna svađa glavnih glumica i zvijezda serije "Seks i grad", Kim Cattrall i Sare Jessice Parker potvrdila je nagađanja kako se kolegice već dugo privatno ne vole. Nakon što je Kim na društvenim mrežama objavila kako joj je preminuo brat, Sarah Jessica je kolegici izrazila sućut, no umjesto 'hvala', Kim ju je zamolila da joj ne šalje ljubav te napisala da je ostavi na miru, nazivajući je licemjerkom i okrutnom osobom. Time je Kim napokon potvrdila nagađanja o kojima one šute, a mediji pišu godinama.

Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3

Sarah Jessica joj je zamjerila to što je još prošle godine Kim definitivno rekla NE snimanju trećeg nastavka filmskog serijala "Sex i Grad". Parker je bivšu prijateljicu nazvala razmaženom zvijezdom koja ju je ucjenjivala visokim honorarima. Iako je lik Samanthe bio najpopularniji i najomiljeniji među njihovim obožavateljima, nesklad slavne četvorke pokazuju i njihove zarade pri snimanju posljednjeg filma. Za drugi nastavak Parker je dobila oko 12 milijuna eura, Kim Cattrall upola manje, a Kristin Davis i Cynthia Nixon četverostruko manje. Producentica filma bila je Sarah Jessica, a ukupna zarada od drugog nastavka bila je oko 300 milijuna dolara.

Kim je priznala i kako je pogrešno posložila prioritete u životu. Zbog napornih snimanja, koja bi nerijetko trajala do dugo u noć, a katkad se produžila do idućeg jutra, ostala je bez supruga te nije imala vremena zasnovati obitelj. Priznala je kako njih četiri nikada nisu bile prave prijateljice, već samo kolegice. Posljednji put ih je vidjela prije nekoliko godina na jednom od crvenih tepiha.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene